2777
2789
عنوان

کادو بدم یا ن؟

207 بازدید | 13 پست

دوستان پاییز تولدم بود چون تو شهر غریبیم همکار شوهرم(خانومه)با همسرش و دعوت کردیم شمال اونام زحمت کشیدن ۱تومن بهم کارت هدیه دادن حالا همسرم میگ تو عید تولد همون خانوم همکارشه(قبلا ی سال تولدش بوده شیرینی آورده از اونجا فهمیده)ب نظرتون من باید برای جبران براش کادو بخرم با توجه ب این ک چیزی راجب تولد ش نگفته یا برنامه و مراسمی ندارع ؟

یعنی کادو بخریم شوهرم ببره محل کارشون بهش بده یا ن؟؟؟

عجب جایی به داد من رسیدی...

کادو بگیر خودت برو محل کارش یا تایمی که خونه ست برو پیشش خیلی شیک یه چای و قهوه .... کنارهم بخورید چنددقیقه پیشش باش کادوش بده و برگرد 

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه وقتی تولدی نگرفته. خب شما هم دعوت کردید شمال قطعا کلی خرج غذا و خوراکی و پذیرایی و سفر و اینا کردید. مگه یه تولد یکی دو ساعته اومدن و برگشتن؟ بعد جالبه دوستان هدیه رو بدهکاری میدونن

بعدم بنظرم کلا اینجور رفت و آمدا خیلی خوب نیست. صمیمیت بیجا ایجاد میکنه. حالا اگر هر دو همکار آقا بودن باز یه چیزی

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
نمیتونم خودم برم چون همش سرکارم

کارت پول بهش پس نده خیلی چیپ انگار میخواستی از سر خودت بازش کنی یه هدیه براش بگیر قشنگ بسته بندی کن بده پیک براش ببره محل کارش سوپرایز میشه

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊
نه وقتی تولدی نگرفته. خب شما هم دعوت کردید شمال قطعا کلی خرج غذا و خوراکی و پذیرایی و سفر و اینا کرد ...

اره عزیزم از لحاظ خرج و اینا کاملا درسته ی شبم موندیم حتی 

حالا من خودمم خیلی اهل رفتو آمد نیستم این خانوم چون خانوادشم میشناسیم خیلی آدمای موجهی هستن همون ی بارم بود دیگ رابطه ای نداریم

کارت پول بهش پس نده خیلی چیپ انگار میخواستی از سر خودت بازش کنی یه هدیه براش بگیر قشنگ بسته بندی کن ...

ن در نظرم بود ی تیکه طلا کوچیک در حد همون کادو خودش حالا ی کم بیشتر براش بگیرم

نه وقتی تولدی نگرفته. خب شما هم دعوت کردید شمال قطعا کلی خرج غذا و خوراکی و پذیرایی و سفر و اینا کرد ...

حرف منو زدی

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼