2777
2789
عنوان

اپیلاسیون ..😩

524 بازدید | 39 پست

آخه چرااا من باید به گوریل بگم زکی🥲😂💔💔

از صبح نشستم فقط دوتا دستمو تونستم بزنم 

لعنتیا ریشه هاشون به قلبم وصله انگار 

دوبار از حال رفتم مامانم برام آب قند آورده 😐

قبلا اینجوری نبودم 

وکس مینداختم سر دو ساعت پا میشدم

ولی الان مامانم اسپری لیدوکائین هم آورده بود بزنم تاثیر نداشت بی‌حس کنه 

میترسم برم سراغ پاهام جیغم در بیاد

وکس ندارم با اپی لیدی میزنم 

واسه کسایی که میخوان بگن لیزر کنم برای بعد عید نوبت گرفتم برم 

واسه کسایی که میگن تیغ باید بگم که من دست پا چلفتیم شصت پام میره تو چشم اگه تیغ دستم بگیرم کلا پوستمو میبرم 

کرم و پودر هم خیلی تیره میکنه 

آخه این باگ خلقت چی بود صاف وسط دامن ما😩😩😩😂

واسه یه سری آدم که هر کدوم قد خرس مو دارن ما باید بزنیم 🥲😂

کاربری دست سه نفره ، کاربر اصلی دانشجوی دندون نامزدم دارم زبان و خیاطی و شیرینی پزی و چندتا چیز دیگه بلدم سوال داشتی بپرس عزیزم و اینکه میشه برای اینکه زودتر با نامزدم برم زیر یه سقف صلوات بفرستید؟من کاربر عصبی و بددهنی نیستم مگر اینکه دیگه خیلی آتیشم بزنید به شدت شیطون و شوخم، باهام راحت شوخی کنید ظرفیتم بالاست، خدای سوتی دادنم ،یه موقعا کارایی میکنم که هرگز یه ادم عاقل انجام نمیده😬😭🤣؛ کاربر دوم هیجده سالمه دانشجوی ژنتیکم یکیو دوست دارم اگه میشه برای به هم رسیدنمون دعا کن مهربون من خیلی شیطونم اگه جایی باهاتون شوخی کردم ناراحت نشید عاشق تاپیک عکس و تاپیک های فانم همینطور خوراکی اگه راجع به چیزی اطلاع داشته باشم میگم نداشته باشم حرف خاصی نمیزنم و اگه جوابتونو ندادم یا نمیخوام راجع به موضوعی حرف بزنم یا نمیخوام با شما همکلام بشم لجبازم هستم اگه جایی لج کردم تاپیک رو قفل کنید [ممنون] تا الان کاربر اصلی به جام تاپیک میزد از این به بعد خودم میزنم :>> کاربری سوم خیلی کم میام روی کاربری و توی سایت عاشق موزیک و نقاشیم همین 

خدايي خندم گرفت خيلي خوب بود😂

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

و اينكه پودر تيره نميكنه دختر

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 
وای گفتی  دیروز از صب تا خوده شب درگیر پشمای دختر خالم بودم

😂😂😂😂

اسی یه سری به تاپیک های اسیدی سایت بزن اپیلاسیون رایگان و بدون دردسر واست انجام میشه 

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
و اينكه پودر تيره نميكنه دختر

نمیدونم پوست من حساسه یا چی ولی یبار زدم دیدم یا خود خدا😐💔

واسه همین حتی ناحیه بیکینی هم با وکس میزنم همیشه

کاربری دست سه نفره ، کاربر اصلی دانشجوی دندون نامزدم دارم زبان و خیاطی و شیرینی پزی و چندتا چیز دیگه بلدم سوال داشتی بپرس عزیزم و اینکه میشه برای اینکه زودتر با نامزدم برم زیر یه سقف صلوات بفرستید؟من کاربر عصبی و بددهنی نیستم مگر اینکه دیگه خیلی آتیشم بزنید به شدت شیطون و شوخم، باهام راحت شوخی کنید ظرفیتم بالاست، خدای سوتی دادنم ،یه موقعا کارایی میکنم که هرگز یه ادم عاقل انجام نمیده😬😭🤣؛ کاربر دوم هیجده سالمه دانشجوی ژنتیکم یکیو دوست دارم اگه میشه برای به هم رسیدنمون دعا کن مهربون من خیلی شیطونم اگه جایی باهاتون شوخی کردم ناراحت نشید عاشق تاپیک عکس و تاپیک های فانم همینطور خوراکی اگه راجع به چیزی اطلاع داشته باشم میگم نداشته باشم حرف خاصی نمیزنم و اگه جوابتونو ندادم یا نمیخوام راجع به موضوعی حرف بزنم یا نمیخوام با شما همکلام بشم لجبازم هستم اگه جایی لج کردم تاپیک رو قفل کنید [ممنون] تا الان کاربر اصلی به جام تاپیک میزد از این به بعد خودم میزنم :>> کاربری سوم خیلی کم میام روی کاربری و توی سایت عاشق موزیک و نقاشیم همین 

اسی یه سری به تاپیک های اسیدی سایت بزن اپیلاسیون رایگان و بدون دردسر واست انجام میشه 

انقد پشم هست که با دیدن تمام تاپیک های سم هم باز باقی میمونه

روی سینه ها ، شکم ، کمر 🤦🏻‍♀️💔

انقد پشم هست که با دیدن تمام تاپیک های سم هم باز باقی میمونه روی سینه ها ، شکم ، کمر 🤦🏻‍♀️💔

روزگار ناجوانمرده🚬🌚

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

ژیلت بزن ژیلت ۶ تیغ 

خیلی راحت و بی دردسر سریع هم تموم میشه 

من فقط برا بکینی و زیر بغل لیزر میرم 

بقیه رو ژیلت میکنم هفته ای یک بار خیلی هم تمیز از حالم نمیرم 🙄🙄

Maryam::❤️

وای گفتی  دیروز از صب تا خوده شب درگیر پشمای دختر خالم بودم

😂😂

من اطرافم هیچکس نیست برام بزنه 

خودم یه آب‌نبات میزارم دهنم مثه بچه های خنگ دماغو خودم میزنم خودم جیغ میزنم خودم گریه میکنم😐😂💔🤦🏻‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز