2777
2789

چند وقت پیش همکارم جهت آشنایی و دیدن. کارمندان مجرد.   یه خانومه.اوردمحل کارم   میخاس واس پسرش زن  انتخاب کنه 

((( من پروسه طلاق هستم و یه فرزند سه ساله دارم )))

خانومه.  کلی راجب کار. و اسم و فامیل من سوال کرد . چون منتظر. مدیر شرکت بود و کناررمن نشسته بود . .

ب بهانه  سفارش لباس اومده بود شرکت .

بعد از یکساعت کلی حرف با مدیر.   .

بعد رفتن  خانومه   دیدم بچه ها همه می‌خندن .

و میگن تو هنوز طلاق نگرفته خواستگار داری و جمع کن از اینجا برو .

‌‌شوخی میکردن.

وقتی مات شدم .

الان چندماه میگذره  چند روز پیش. مهمونی دوستانه دعوت بودم .همون همکارم.   دیذم یواشکی میخاست ارز کن عکس بگیره .

من متوجه شدم . گفتم معصومه. عکس نگیر من حساسم . 

واقعا نارحتم شدم و نزاشتم از من عکس بگیره .

‌چون معصومه خانوم همیشه از من می‌پرسه شوهرت دوست داری هنوزی ؟؟ 

یا میگه فلانی تو دیده گفته حیف این دختر اسیر چ مردی شده .

یا اینکه دیروز گفت.   قسمته شاید زندگی خوبی.  آینده داشته باشی 

اصلا چرا چرا چرا  آدم هون اول بخت خوبی نداشته باشه ک این دلللی پللی ها. نباشه وسط .

این همه نارحتی .

خدایا خودت کمک کن .

من اصلا قصد ازدواج ندارم . و  همسرم دوست ندارم برا ادامه زندگی . .

ولی نارحت شدم از من عکس میخوات چون زنه. زن خوب و با حیای است .

ولی حس میکنم از من عکس گرفتن  شک ندارم 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

يعني ازت عكس گرفته كه برات خاستگار پيدا كنه؟

اصلا نمی‌دونم.  قضاوت نمیکنم.       خانمه منو انتخاب کرد برا پسرش.  منم. قبول نکردم .

یکماه میگذره .

چند روز پیش متوجدسدم اززمن عکس گرفته 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نمی‌دونم.  قضاوت نمیکنم.       خانمه منو انتخاب کرد برا پسرش.   ...

الان همه عكساشون همه جا هست چيز مهمي نيس شما كه كاري نكردي نگران نباش خاستگارم بياد بعدا خودت تصميم ميگيري ولي كارش زشت بوده يواشكي عكس ميگيره

الان همه عكساشون همه جا هست چيز مهمي نيس شما كه كاري نكردي نگران نباش خاستگارم بياد بعدا خودت تصميم ...

نارحت شدم . .   فقد از سمت من عکس گرفت .  چند تا دختر کنار من نشسته بود. شوتی عکس گرف . اعتماد دارم براش . اما منظور عکس گرفتنش چی بوده 

حتما ميخاد به كسي نشون بده حالا به چه دليلي معلوم نيس

نمیدونم.   چون از من تعریف زیادمیکمه  . 

حالا. باید براش بگم حذف کنه. اینجور نمیشه. ☺️☺️☺️