2777
2789
عنوان

چیستاننن😑🦋🦋🦋😂😂😂💔😜

| مشاهده متن کامل بحث + 4992 بازدید | 363 پست
در زبان کوروی به کسی که بلا نسبت.  حروم زاده باشه میگن زول   😂 بقیه شو خودت فکر کن

چرااا، قرار بود جوابی نداشته باشهههه😂😂

شخصیت منو با رفتارم یکی نبین شخصیت من اونیه که من هستم اما رفتارم بستگی به رفتار شما داره 😊🤚
آن چیست که پر اشک بود دامن او. از دور چه استخوان نماید تن او. می سوزد و می گوید و این شد فن او. خواه ...

پیاز؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید زرد الو باشه 😂

خخخ، شاید

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
یه چیستان هست خودمم. نميدونم چیه. اگه بلدین بین،گردمو گردو نیستم، زردم و لیمو نیستم

شاید لیمو شیرین 

شخصیت منو با رفتارم یکی نبین شخصیت من اونیه که من هستم اما رفتارم بستگی به رفتار شما داره 😊🤚
جنگ جهانی دوم 

خیر امار دقیق میگم کلا 1/6جمعیت جهان کشته شد 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
اون چیه اگه بکنی داخلش حلاله تکونش بدی مستحبه درش بیاری حرومه😆😆

زدی تو جمع من حرفا 😂😂😂😂😂😂

این چی بود🤣🤣🤣

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

اون چیه که همه میبینن جز خدا؟

خواب

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

خدایاااا 

میزاریدمون یانه 😂😂