2777
2789

دوستان سلام  روز بخیر  و شادی یک ماه پیش بود  یه خانومه  از طریق همکارم بدون این ک من بدونم  خانومه منو برا پسرش انتخاب کرد . راستش  خانومه   خیلی با فرهنگ  بودب عنوان سفارش  لباس   اومده بود  محل کارم ک‌منو  ببینه کلی با من راجب کارم صحبت کرد  و حتی اسمم رو پرسید   بعد ها فهمیدم این خانم منو برا پسرش میخاد (بنده هنوز  طلاق نگرفتم پروسه دادگاه  هستم و یه فرزند دارم ) من نفهمیدم  بعد رفتنش  دیدم  بچه ها  برای من می‌خندن کد هنوز طلاق نگرفتی خواستگارراومده من چند روز پیش.   جای دعوت بودم جمع زنونه بود .

همکارم.  خیلی  مشکوکه .

مثلا می‌پرسه همسرت دوست داری ط؟؟

یا هنوز وقت برا ازدواج و زندگی مجدد هست !!.

چند وقت پیش. من. در حال صحبت کردن با دوستان بوم دیدم برمن گفت میخام ازت عکس بگیرم .

من مات شد .

،

واقعا. خانومه رو میشناسم و خاکی و پر حیا است .

من عکس گرفتن رو قبول نکردم 

و از دستم نارحت شد .

. اصلا اصلا من فکر  ازدواج نیستم. یا خوشم نمیاد با وجود فرزند.  زن کسی بشم  .

ولی اعصابم بهم ریخت چون اون همکارم یه داداش داره. مطلقه هست و. دنبال زن هستن براش .

اصلا چرا زندگی یا بخت خوب همون روز اول نداشته باشی ک. بخای. دلللی  پللی در بیاری 😔😔

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏