2777
2789
عنوان

غسل برای نماز

579 بازدید | 61 پست

خانوما من اعتقادم ب لاک برای نماز مشکلی نداره چون زیبایی زن ب انگشت و مو هاشه خدا هم زیباست و زیبایی رو دوست داره

خب این ب کنار حالا غسل برای نماز خیلیا دیدم. میگن اعتقاد ندارن و چیزیه ک خرافاته، 

شما نظرتون چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزهایی ک آخوند ها میگن هیچی 

اما این چیزارو امامان ما گفتن ماهم شیعه هستیم پس انجام میدیم 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏

خدا مهربونه درسته ولی ی سری قوانین هم داره ک مراجع با علمی ک دارن اونارو اعلام میکنن، ب شخصه تو مسائل شرعی خودم رو عاقل تر از مراجع نمیدونم ک بخوام بگم خدا قبول میکنه همینجوری، هرچیزی راه خودشو داره

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔

شما که طبق علاقه خودت پیش میری،اینم هرکاری دوست داری بکن....نمی دونم این دیگه چه وضعشه...شما دکتر میری بهت قرص و آمپول میده،،میگی آمپول نمیزنم چون آمپول درد داره و من دوسش ندارم و فقط قرص میخورم...یا اینکه به خاطر اینکه دکتر گفته هم دارو میخوری هم آمپولو میزنی؟؟؟خب دینم همینه دیگه،نمیشه که طبق علاقه و میل خودت چهارتاشو حذف کنی،چهارتاشو اضافه کنی ک