2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی هام اینقدر چیزای ارزون پیدا میکنن من میمونم😂

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

من دیروز گوشت گوسفندی 265 خریدم 

نرمه بدون چربی 300 

مرغ63 

قضاوت با خودتون 

حقوقم 7 میلیون

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

والا از چیزای بزرگ مثل خونه و ماشین شبی یهو ۲۰۰ میلیون میکشن روش اصلا آدم شوکه میشه .چه برسه به چیزای متوسط مثل لوازم خونه یا از اون خوردتر لباس و ...نمیدونم چرا اینطوری شد همه چی .خدا کنه مشکلاتمون هر چه زودتر حل بشه اینطوری پیش بره یک عده واقعا دیگه له میشیم .

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲