2777
2789
عنوان

میخام جداشم جیگرم برا بچم کبابه😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم دوسم نداره هم.... فشار مالی که بش میاد دیگه میشه خود سگ

بگو یکم خودتو کنترل کن.تقصیر شماچیه که هرموقع فشارمالی داره سرشماخالی کنه!

عادت هم کرده که ناراحتیشو این مدلی تخلیه کنه

اخه من نه خانواده خوبی داشتم نه همسر خوبی بزخاطر همین خیلی بی انگیزه و بداخلاق شدم فلج شدم واقعا فلج ...

منم مث توام ولی بخاطر بچم موندم چون اونو از خودم واجب تر دیدم نمیتونم ولش کنم برم واقعا دلم‌نمیاد فداکاری میکنم چون مادرشم دیگ توام اگ بقیمت تباهی خودتم باشه بمون و برا بچت بساز طفلی بدضربه میخوره بری 

هم دوسم نداره هم.... فشار مالی که بش میاد دیگه میشه خود سگ

با بچه چطوره رفتارش

شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا  میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر  خیلی پایین تره   درو که وا کنی  ❤️خدا❤️ پشت دره.....   برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه میدی   خداوند فرمودند با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید   از دیگران بخواهید برایتان دعا کنند  زیرا با زبان آن ها گناه نکرده اید     با خوشحالی دیگران خوشحال شو نوبت تو هم میرسه😍😉      او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود  گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند      اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

خداکمکت کنه عزیزم

ادمی میشناسم ک بخاطر بچش طلاق نگرفت

الان اون بچه ۷ ۸  ساله هر روز شاهد دعوا و کتک کاری مادروپدرشه و تو عذابه 

نه تربیت درست داره نه ارامش

ان شاالله ک خدا خودش مشکلتون رو حل کنه

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊

زندایی منم پسرش که دنیا اومد گذاشتش رفت ، بعد یه سال اومد ولی باز باهم کنار نیومدن ، دوباره رفت ، اون بچه اصلا مهر مادری ندید ، با مادر بزرگ پیرم بزرگ شد که خودش کلی داستان داره

الان پسر داییم ۲۴ سالشه ، مادرش میفته دنبالش که فقط یا دیقه باهاش حرف بزنه ، ولی پسر داییم فحشش میده ، میگه اگر مادر بودی منم با خودت می بردی ، اصلا دوستش نداره 

آدم نمی تونه قضاوت کنه

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم
یک سال😭خیلی سعی میکنم جدانشیم اما نمیشه مهربون ترین حرفی که بهم میزنه حیووون هست

آخ دقیقا عین من😞😞باورت میشه رفته یه سگ خریده کلی هزینه ش میکنه ولی به من خرجی نمیده میره میاد به من میگه از این سگه کمتری😔خیلی دلم گرفته این روز عیدی کاش منم عیدی بگیرم فقط دارم عذاب میکشم یه چشمم خونه یه جشمم اشک خدا نجاتم بده از دستش

فقط لبخند بزن 🫶🏻

عزیزدلم من مشاور خانواده هستم امضامو بخونین،اگه نیاز به مشاوره داشتین در خدمتتونم

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱
2790
2778
2791
2779
2792