2777
2789
عنوان

میخام جداشم جیگرم برا بچم کبابه😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 43 پست
😔😔منم فقط به خاطر بچس که موندم 😞جاریم گذاشت پسرش که هجده ساله شد چون خانواده شوهرمون خیلی عوضین م ...

چرا ۱۸ 

خواهر من ۱۴ سالش بود خودش تصمیم گرفت بل مامانم باشه 

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم منم تو عقدم و درگیر کارای طلاق...

ناراحتم ک یه شکست رو داری تجربه میکنی 

ولی برات خوشحال هم هستم ک به موقع فهمیدی انتخابت اشتباهه 

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔
اگه مشکل خیلی حاد نیست فعلا به صبر و سکوت رو بیار آرامش خودت رو حفظ کن ببین همسرت بهتر میشه؟؟&nbs ...

ن نمیشه صبور شدم مهربون شدم هیچی دیگه نمیخام بمونم وواقعا دیگه تحمل بی مهری ندارم

خب مالی که باید خرج بچه اش بده در هر شرایطی، اما توانایی روحی چرا نداری  بچه خودت

اخه من نه خانواده خوبی داشتم نه همسر خوبی بزخاطر همین خیلی بی انگیزه و بداخلاق شدم فلج شدم واقعا فلج روحی خودم ب محبت نیاز دارم نمیتونم بیارمش بکه محبت میخاد اخلاق میخاو

ن نمیشه صبور شدم مهربون شدم هیچی دیگه نمیخام بمونم وواقعا دیگه تحمل بی مهری ندارم

هر چی زودتر بری بهتره 

از اینکه بچه ات تو یه محطیط پر از دعوا نا احتی بزرگ بشه باید ناراحت بشی 

کاش با خودت ببریش بچه یک ساله مادر میخاد گناه داره🥺

هر چی زودتر بری بهتره  از اینکه بچه ات تو یه محطیط پر از دعوا نا احتی بزرگ بشه باید ناراحت بشی ...

اره واقعا ب خاطر بچه میخام برم تو دعوا بزرگ نشه آرامش داشته باشه کاش میتونستم ببرمش

اخه من نه خانواده خوبی داشتم نه همسر خوبی بزخاطر همین خیلی بی انگیزه و بداخلاق شدم فلج شدم واقعا فلج ...

درستهه، ولی بچه خیلی گناه داره 

ی دکتر برو خودت از لحاظ روحی آرامش پیدا کنی انشالله بعد بتونی بچه را گاهی بیاری تا دلت آروم بگیره

2790
2778
2791
2779
2792