2777
2789
یک ماه و نیم شده ولی من تنبلی دارم

یدونه دیگه فردا صبح بزن اگه بازم هاله داشت برو ازمایش بده. من بیبی چکامو انداختم رفت وگرنه عکسشو برات میذاشتم کمرنگ بود ولی مثبت واقعی بود 

منم تنبلی دارم انشالله خدا بهت نظر لطف میکنه یه نینی سالم میده

عزیزم امروز یک مارک مدیکور بخر و فردا صبح بزن و حتی اگر اول چیزی نشون نداد بعد از یک ساعت نگه دار و ...

سلام عزیزم همین الان بی بی چک مدیکور زدم میشه نتیجه رو ببینی 

زیر ۲ دقیقه هاله انداخت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم همین الان بی بی چک مدیکور زدم میشه نتیجه رو ببینی  زیر ۲ دقیقه هاله انداخت

عزیزم هاله چیه تقریبا دوخط یک رنگن یعنی صد درصد متبته بازم بهت خیلی تبریک میگم فقط مواظب خودت باش و چیز سنگین برندار و فردا برو از

سلام عزیزم همین الان بی بی چک مدیکور زدم میشه نتیجه رو ببینی  زیر ۲ دقیقه هاله انداخت

مبارکه گلم ان شاالله به سلامتی بغل بگیری 😍

مطالب تاپیک منو هم بخون برای هوش و زیبایی و خوش روزی آن شاالله به دردت بخوره 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
خواهش میکنم عزیزدلم انشا.. اگر آز دادی و مثبت بود لایک کن مطمئنم مثبته برو دو رکعت نماز شکر برای خدا ...

سلام عزیزم ازمایش دادم بتا۲۴۰ بود که رنج نرمال ازمایشگاه ۲۵ عههدوشنبه بتام ۲۸ ونیم بود 

فک کنم دیگه قطعن مثبته 😅

سلام عزیزم ازمایش دادم بتا۲۴۰ بود که رنج نرمال ازمایشگاه ۲۵ عههدوشنبه بتام ۲۸ ونیم بود  فک کنم ...

بله گلم گفتم که صد در صد بارداری😍مبارکه انشا.. بسلامتی بیاد بغلت