پرمولر مدیر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1310 عنوان متخصصین بی بی چک بیایددد | مشاهده متن کامل بحث + 4320 بازدید | 118 پست خانوما تیتر بتام مشکوکه ده روزه پریودم عقب افتاده این بی بی چک الانمه ببینید مثبته ؟ 1401/12/17 | 09:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مااامااان_رایان عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 2827 دکترم گف پنج شنبه بنظرتون نرم شنبه برم ؟ اگر دکتر گفته برو من فکر کردم خودت آزاد رفتی آزمایش
پرمولر مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1310 بارداری عزیزم واسه منم دوتا با هاله کمرنگ انداخت خیلی کمرنگتر از واسه شما یک هفته بعدش رفتم ا ... مرسی عزیزم دعا کن برام به حق این روز عزیز
پرمولر مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1310 اره عزیزم مثبته،مبارکه،سال دیگه با کوجولوت نیمه شعبان جشن بگیر ایشالا 🥹🥹
فرشتهm71 عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 27346 مرسی عزیزم دعا کن برام به حق این روز عزیز هستی ان شاءالله فقط استرس نداشته باش من با اون وضعیت الان ده هفته ام السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9897 ۴ ماه ان شاالله به حق این روز باردار باشی بسلامتی بیاد بغلت گلم اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه مطالب تاپیک منو بخون انجام بده فقط تو خوردن چیزی افراط نکن مطالب داره برای هوش و زیبایی و خوش روزی و... لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
پرمولر مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1310 به نظر من که بارداری حالا چه پنج شنبه بری چه شنبه نشون میده مرسی عزیزم خدا نی نی تو حفظ کنه خیالمو راحت کردی
ماماخلود عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 789 مرسی عزیزم دعا کن برام به حق این روز عزیز عزیزم دوروز. دیگه تستت پر رنگ تر میشه بارداری مبارکه من هم یک هفته فهمیدم باردرام
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9897 هستی ان شاءالله فقط استرس نداشته باش من با اون وضعیت الان ده هفته ام مبارک باشه گلم ان شاالله بچه سالم و صالحی باشه گلم مطالب تاپیک منو بخون حتما به دردت میخوره برای ایمان و هوش و زیبایی و اخلاق و..... لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
پرمولر مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1310 سلام بیبیچکم ببیین یک هفته قبل دادم مثل شما هاله زد الان باردارم خدا نی نی تو حفظ کنه مرسی عزیزم
پرمولر مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1310 مبارک باشه گلم ان شاالله بچه سالم و صالحی باشه گلم مطالب تاپیک منو بخون حتما به دردت میخوره ب ... چشم حتمن عزیزم 🥰🥰🥰🥰
فرشتهm71 عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 27346 مبارک باشه گلم ان شاالله بچه سالم و صالحی باشه گلم مطالب تاپیک منو بخون حتما به دردت میخوره ب ... حتما عزیزم ممنونم 😘 السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
پرمولر مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1310 ان شاالله به حق این روز باردار باشی بسلامتی بیاد بغلت گلم اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه ... چشم حتمن مرسی از راهنمایتت
پرمولر مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1310 هستی ان شاءالله فقط استرس نداشته باش من با اون وضعیت الان ده هفته ام اخی خدا کوچولو حفظ کنه براتون
ماماخلود عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 789 چشم حتمن مرسی از راهنمایتت این ببین دیروز دادم زود پررنگ شد
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9897 انشاالله برا منم دعا کن😭❤️ ان شاالله شماهم عیدی بگیری از امام زمان بچه سالم وصالح گلم مطالب تاپیک منو بخون برای تقویت اسپرم و تخمک و زود باردار شدن داره ان شاالله به دردت بخوره و مثل من نتیجه بگیری ازش لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡