2777
2789
دوسالگی ۱۲؟من پسرم یکسالگی ۱۲ونیم بود دکتر گفت خوبه اصلا چاق نبود فقط لاغر نبود.دو سالگی ۱۶ ونیم بود ...

تو برگه بهداشت خط سبز بری جلو ۲۴ ماهگی ۱۲ کیلوعه.

من میگم نرمالش😐

شاید بچه شما قدش بلنده

اگر قدش بلند نیست دکترش عوض کن😅

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
تو برگه بهداشت خط سبز بری جلو ۲۴ ماهگی ۱۲ کیلوعه. من میگم نرمالش😐 شاید بچه شما قدش بلنده اگر قدش ...

وزن تولد پسرم ۳کیلو بود دکتر روز اول بهم گفت قد سال اول تعیین کننده قد در بزرگسالیه مثل پی ساختمون بهم گفت وزن اصلا مهم نیست فقط لاغر نباشه سه تا نمودار نشان دهنده بزرگسال سالم کوتاه بزرگسال سالم متوسط بزرگسال سالم بلند قده منم تمرکزم رو گذاشتم روی خط آخر نمودار.بچه اگه شیر وغذا نخوره چطوری قد بکشه؟قد پسر من یک سالگی ۸۵ بود وزنش ۱۲ونیم دوسالگی وزنش ۱۶ونیم قدش ۱۰۰الان ۱۸ سالگی قدش ۱۹۰ لطفا براش صلوات بفرستید تا الانم همیشه مراقبم چاق نشه.اگه میخواید بچه هاتون سالم وقد بلند باشن زیر یک سال اصلا نمک وشیرینی ندید.بچه های من حتی ی قلپ آب قند نخوردن.تا ۶ ماهگی فقط شیر وقطره ویتامین حتی آب هم بهشون ندادم.اصلا کره یا سوپ چرب یا گوشت واستخون گاو تا یکسال ندیدفقط استخوان مرغ یا گوسفند وتخم مرغ.حبوبات ولبنیات زیر یکسال ممنوعه.اصلا به نمودارها دلخوش نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزن تولد پسرم ۳کیلو بود دکتر روز اول بهم گفت قد سال اول تعیین کننده قد در بزرگسالیه مثل پی ساخ ...

البته که همشون چرتن.

پسر خواهرم نمودارش روی قرمز بود خیلی قد کوتاه بود الان ۱۶ سالشه و قدش بلنده و خوبه نرماله.

من رشد پسرم ۹ ماهگی تا ۱ سالگی متوقف شد.

همه چیزش بعد ۱ سالگی عصاره قلم گاو گرفتم تو سوپاش .و مغزیجات و تخم مرغ محلی دادم ی ماه ۱۳ ماهگی بردم رشد کرده بود قدش ۳ سانت.

که این مقدار برا بعد ی سالگی خب زیاده توی ی ماه.

۶و۷ ماهگی یهو رشد کرد قد و وزن عالی شد.

من حریره و نبات هم میدادم.

سرلاک

از ۵ ماهگی غذاشو شروع کردم البته چون رفلاکس داشت. وقتی غذایی شروع شد بهتر شد.

قد ارثیه در کل که ما کوتاهیم من ۱۵۴ شوهرم ۱۷۵.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
البته که همشون چرتن. پسر خواهرم نمودارش روی قرمز بود خیلی قد کوتاه بود الان ۱۶ سالشه و قدش بلنده و ...

نگو ارثیه من پدرو مادرم کوتاه بودن بچه هاشون بلند شدن فقط روی تغذیه تمرکز کنید حله بیشترین رشد قدی درطول سال ازاسفند شروع میشه تا آخر بهار الان بهترین موقع برای قدکشیدن بچه هاست.رشد قدی فقط ساعت ۱۰ شب تا ۴ صبح درخواب عمیقه  یعنی اگه بچه ها ساعت ۹ بخوابن که ۱۰خوابشون عمیق بشه حداکثر زمان رو برای رشد دارن

نگو ارثیه من پدرو مادرم کوتاه بودن بچه هاشون بلند شدن فقط روی تغذیه تمرکز کنید حله بیشترین رشد قدی د ...

یعنی اگه من نخام بچم خیلی قد بکشه باید چکار کنم؟؟دختر من ۱۴ماهشه یکسالگی قدش ۸۷ بود وزنش ۱۱و۸۰۰  ک  بهداشت گفت ۳۰۰ گرم اضافه وزن داره قدشم نسبت ب همسناش بلنده من نمیخام خیلی بلند بشه اخه دختره 

یعنی اگه من نخام بچم خیلی قد بکشه باید چکار کنم؟؟دختر من ۱۴ماهشه یکسالگی قدش ۸۷ بود وزنش ۱۱و۸۰۰ &nbs ...

خدا حفظش کنه قد بلند که خوبه فقط نزار چاق بشه الان وزنش خوبه

نگو ارثیه من پدرو مادرم کوتاه بودن بچه هاشون بلند شدن فقط روی تغذیه تمرکز کنید حله بیشترین رشد قدی د ...

این ساعت رو میدونم اما نامرد پسرم نمیخوابه این تایم تازه داروی تشنجش ۹ونیم باید بدم.

کلی بازی میکنم خسته یشه بخوابه ولی تا ۱۱ ۱۲ بیداره تو چراغ خاموشی راه میره.

خب پدر مادر که فقط ملاک نیست ما میگیم ۷ پشت

چیزیم نمیخوره ب اونصورت ولی کلا هم خودم هم باباش مستعد چاقی هستیم بچم ارث داره

منم چاقم دوست ندارم بچه هام چاق باشن همچی که بچه هام لپشون در میاد جیرشون رو کم میکنم مراقبم چاق نشن

والا بچه من بدنیا امد ۳ کیلو بود با قد۵۵ یعنی سیخ کبریت بود ولی لپاش گنده

زنده باشه پس استخوانش ظریفه چون پسر من ۳کیلو استخوان بود با قد ۵۰اصلا ی گرم گوشت نداشت مثل قحطی زده ها بدون شکم سیاه وکبود عین میمون بعد ۲ماه گوشت گرفت سفید شد.

زنده باشه پس استخوانش ظریفه چون پسر من ۳کیلو استخوان بود با قد ۵۰اصلا ی گرم گوشت نداشت مثل قحطی زده ...

🤣🤣🤣🤣وای خدا ادم چیا ک ب ذهنش نمیاد اره دختر منم همین بود فقط لپی اول فکر کردم خیلی درشته بعدن ک گفتن ۳ کیلو فیکسه تعجب کردم تازه یکماهگیش شده بود ۳۳۰۰ چقدر حرف شنیدم ک خوب شیرش نمیدی

🤣🤣🤣🤣وای خدا ادم چیا ک ب ذهنش نمیاد اره دختر منم همین بود فقط لپی اول فکر کردم خیلی درشته بعدن ک ...

پسر من بعد دوهفته شد ۲۹۰۰یکماهگی شد ۳۳۵۰ ماه اول و بچه اول خیلی سخته پسر من دو ماه اول بالا میاورد کبود میشد