2777
2789

هنو ۱۸ ماهشه😬

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزنش جقدر

ب زور بشه ۱۰

میدونم ۲ سالگی نرمالش ۱۲ هست همین که فک نکنم پسر من برسه 😵‍💫

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

پسر من ۲۰ماهگی ۱۱/۸۰۰بود

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
وزنش خوب مسر من ۲۱ ماهشه ۱۱ دارم دق میکنم هیچی نمیخوره

دق نداره عزیزم براش همون چیزا ک میخوره بپز دختر منم الان ۱۴ماهشه ولی ذایقه غذایی پیدا کرده دیگه هرچی هرچی نمیخوره مثلا بعضی روزا نهایتا ۳ ۴ قاشق از صبح تا شب بخوره بجاش بهش میوه ک دوست داره زرده تخم مرغ و شیره بادوم میدم ک مقوی ام هست

دق نداره عزیزم براش همون چیزا ک میخوره بپز دختر منم الان ۱۴ماهشه ولی ذایقه غذایی پیدا کرده دیگه هرچی ...

بخدا به هیچی لب نمیزنه فقط یزره سیب زمینی سرخ کرده باسوس قرمز

بخدا به هیچی لب نمیزنه فقط یزره سیب زمینی سرخ کرده باسوس قرمز

همونو بده بخور بستنی بده ماکارونی شکلی اون الان دلش میخاد خودش بخوره برا همین اذیتت میکنه دختر منم یهو میزنه زیر قاشق 

والا روزی یه وعده رو به زور میدم 

عب نداره نگران نباش من ی خواهرزاده دارم همه تعجب میکنن ک این چرا هیچی نمیخوره گاهی روز در میون ی لقمه بخوره کم‌کم بهتر میشه الان شیر میخوره حتما

ب زور بشه ۱۰ میدونم ۲ سالگی نرمالش ۱۲ هست همین که فک نکنم پسر من برسه 😵‍💫

دوسالگی ۱۲؟من پسرم یکسالگی ۱۲ونیم بود دکتر گفت خوبه اصلا چاق نبود فقط لاغر نبود.دو سالگی ۱۶ ونیم بود دکتر کلی بهم حرف زد گفت بیخیال بچه شدی بهش نمیرسی راستم میگفت واقعا لاغر شده بود