2777
2789

به شوهرم میگم هرچی داریم بفروشیم پول رهن خونه رو هم بزاریم روش یه خونه بگیریم حتی شده پایین شهرقبول نمیکنه😭😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست ميگي پافشاري كن 

این هیچ وقت به حرف من گوش نمیده اگه گوش میداد خیلی وقت بود جای خوب شهر خونه داشتیم الانم میبینم وضع اینجوریه میگم حداقل یه آپارتمان پایین شهر بگیریم یه سقف بالا سرمون باشه 

آخه پول رهنمون هرروز داره ارزشش میاد پایین من برا اون میگم زمین بگیریم که باز باید رهن خونه سرجاش با ...

ولی طبق آمار قیمت زمین زیاد تغییر نداشته

وقتی مرگ حق بود ولی زندگی نه ...
شاغل باشی شوهرت راحتر حرفاتو گوش میده چون میگه هم تو اجتماعه هم حالیشه سعی کن کار در منزلی چیزی راه ...

یه زمانی میخواستم برم سرکارنذاشت اصلاااا اجازه نداد بعد بچه دارشدنم دیگه نتونستم برم الانم میگه خودتم کار کن بعد بیا خونه بگیریم دقیقا حرفت درسته منم گفتم چطور وقتی میخواستم برم سرکار نذاشتی الان که میبینی بچه دست وپامو بسته اینجوری میگی😑😑😑این مردا یه روده راست توشکمشون نیس

یه زمانی میخواستم برم سرکارنذاشت اصلاااا اجازه نداد بعد بچه دارشدنم دیگه نتونستم برم الانم میگه خودت ...

عزیزم تو خودا مقصری که رو حرف مردا حساب میکنی، مردا مثل ما نیستنا اشتباه بیشتر خانما اینه که فکر میکنن مردا ساده ان یا قولشونو حرفشون حرفه بخاطر همین دین قانون برای زن مهریه نفقه این جیزا گذاشته چون مردا حرفشون سندیت نداره 

کاش خانما از اول خودشون تو دلشون اولویت زندگی خودشون باشن اونوقت تصمیمهای درستری میگیرن که اول بنفع خودشون باشه بعدشوهر ووخانواده