2777
2789
عنوان

بهترین هدیه روز زن مال منه😍😁😎

273 بازدید | 12 پست

از خستگی خوابم نمیبرد تا میبردم پسرم بیدارم میکرد...از خستگی پاهام گزگز میکنن...

شوهرم اتاق دیگه برام تشک پهن کرده خوراکی گذاشته آب شربت بالشتای مورد علاقمو گذاشته بهم مرخصی داد فردا رو تا هروقت دلم خواست بخوابم کاری ب اهل منزل و غذاهم نداشته باشم😁اگر بدونید چقد کیف داد بهم😂ذوقیدم رفتم قرص خواب خوردم بیام لش بیوفتم تا فردا عصررررر...

از این کارهای بنظر ساده اما باحالش خوشم میاد😁حالم خوب میشه... خلاصه گفتم اینجا ثبتش کنم برا خودم این تاریخو بامزه بود مهربونیش خخخخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یک هفته خوب نمیخوابم بهترین روزم جمعه است که شوهرم پسرم رو بگیره بتونم بخوابم واقعا بهش نیاز دار ...

خدا خیرشون بده واقعا کیف میده.من در طول روز شوهرم گرفتتش من بخوابم اما اولین باره شب هم مراقبشه خخخ

همینکه صبح بیدار نمیشم ذوقی شدم😂

بیداری که

بخواب😁

الان صبح میشه هنوز بیداری

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

شب بخیر خوش بگذرون❤️

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)
خدا خیرشون بده واقعا کیف میده.من در طول روز شوهرم گرفتتش من بخوابم اما اولین باره شب هم مراقبشه خخخ

اره واقعا خیلی از شوهرا همین یه روزم این کارو نمیکنن همینم نعمتیه شوهر من تا ساعت ۴ سرکاره بعدم میاد تا ۷و ۸ میخوابه صبح هم ۵ ونیم میره سرکار عملا خودم دست تنهام از خانواده ام هم دورم بچه امم شبا خوب نمیخوابه همش چند ساعت یه بار بیدار میشه گریه میکنه یا مثلا ساعت ۳ شب بیدار میشه دیگه نمیخوابه خیلی سخته اینجوری ذست تنها باشی

عزیززززم گوارای وجودت این استراحت

حس خوبی داشت تاپیکت😍😍😍

منم میگرنم که میگیره باید برم جای تاریک و سکوت زیرپتو قرص بخورم و چشامو  ببندم یکساعت حالا بخوابم یا نخوابم ریلکس کنم انقده بهم حال میده شوهرمو پسرم مراعات میکنن و بهم کاری ندارن

2790
2778
2791
2779
2792