2789
عنوان

اگ یکی

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر شوهرت جای تو بود چیکار میکرد 

همون توقعی که از شوهرت داری ،همون رو انجام بده

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
بچه ها دیوونم کرده چندباری گریه کرد التماسم کرد. ک باهاش باشم ارومش کنم نمیدونم چرااینجور میکنه

کجا هست این مردک؟

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم

بیسیم میزنم به همسرم و.........  بقیه اشو خودشون حل میکنن 🤭🤭

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤
بچه ها دیوونم کرده چندباری گریه کرد التماسم کرد. ک باهاش باشم ارومش کنم نمیدونم چرااینجور میکنه

چون نیاز جنسی داره و نمیتونه ازدواج کنه و اگر هم سمتت میاد علتش اینکه شما رو نمیخواد به کسی معرفی کنه و پنهانی قراره باشما باشه. همین‌.

اجازه سواستفاده بهش نده.

اگر بتوانم در زمینه روانشناسی بالینی کمک کنم، لطفا پیام بگذارید. @Clinicalpsychologist_afaghi در ایتا، روبیکا، بله ، به صورت تصویری یا تماس تلفنی درخدمت هستم.

زر مفت میزنه بابا میخواد از احساساتت سو استفاده کنه =/

بهش بگو بره هر گوهی دلش میخواد بخوره ولی حتما به همسرت بگو که بعدا مشکلی پیش نیاد

گذشته ای که حالمان را گرفته است. آینده ای که حالی برا رسیدنش نداریم. و حالی که حالمان را بهم ميزند. چه زندگی خوبی:))

تو پرا وایسادی بش گوش میدی

شوهر داری زندگی داری بش بگو دیگه نبینمت این دور و بر 

والا 

بگو اگ یه بار دیگ ببینمت و بشنوم ازین حرفا به شوهرم میگم

بگو خودم زندگی دارم شوهرمم دوس دارم و اگ بخام بیشتر به حرفات گوش بدم خیانته ب شوهرم 

برو و این حرفاتم فراموش کن

توشهر خودمونه منو دیده حالا داره دیوونم میکنه ازبس میگه گناه من چیه مگه چی ازت خاستم کجا حرفی زدم ک ...

اگه میتونی بلاکش کن یا کلا از زندگیت بندازش بیرون این جور آدما زندگی خراب کنن نزار ازت استفاده کنه بعدش بندازتت دور، بشین سر زندگیت

گذشته ای که حالمان را گرفته است. آینده ای که حالی برا رسیدنش نداریم. و حالی که حالمان را بهم ميزند. چه زندگی خوبی:))
توشهر خودمونه منو دیده حالا داره دیوونم میکنه ازبس میگه گناه من چیه مگه چی ازت خاستم کجا حرفی زدم ک ...

بگو برو بمیر مرتیکه

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم