سلام شبتون بخیر بچه ها از استرس خوابم نمیبره،سر شب یکی زنگ زد گفت شما ۲۰ میلیون برنده شدین،قبل از اینکه حرفی بزنیم گفت این خط به نام فلانه و همه اطلاعاتمونو داشت.بعد پیامک از طرف بانک میفرستاد و اینا مامان منم باور کرد کدارو براش میخوند،وارد همراه بام مامانم شد،بعد که قط کرد زنگ زدیم پلیس گفت کلاهبرداریه،ما همون موقع حسابو خالی کردیم کامل،پولا هم سر جاش بود،فردا صب میخوابه به حساب.بنظرتون امکان داره اطلاعات کارتای دیگه رو هم داشته باشه؟چرا همون موقع حسابو خالی نکرده بود؟
آره دیگ کلا یه سری شماره دارن میتونن همشو بیارن بالا فردادصبح برید اقدام کنید یه کاری کنید
⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه نمی تونه خیالت راحت ما یکی اومد ۵ میلیارد ازمون کلاهبرداری کرد پیش فروش موتور ماهم واسطه شدیم الان پسره پولو بالا کشیده ماهم بدهکار مزدم شدیم الان پسره زندانه مزدم هم پولشونو از ما میخوان بخدا زندگی ندارم اصلا منو شوهرم دیونه شدیم
برامنم دقیقا یکی زنگ زد همینارو گف فقط اون ازم خواس فلان ساعت برم دم عابربانک کارتمو بزنم...قصدش این بود به اسم من پول هنگفتی جابجا کنه بعد عکس من هم توی دوربین ها میفتاد هرررچی میشد پای من بود😥حالا منی که تاحالا 10ملیون یجا ندیدم😥
اخه فقط میخواس وارد همراه بام بشه،کارتای بقیه بانکارو هم میتونه داشته باشه؟
تو دانشگاه شوهرم میگفت یه پسره بود هکر بود میگفته شماره ملی طرف رو بهم بدین یا شماره موبایلش من کل حساب هاشو میارم بالا
ولی خب تا الان چیزی کم نشده خیالت راحت برا احتیاط فردا سریع برید حسابتون عوض کنین
⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈