یا مهدی تو رو ب جان مادرت قسم حاجت همه ارو بده مشکل منم حل کن بدهی مردم رو پس بدیم شوهرم برگرده سرکارش قول میدم سال دیگه توخیابون روز تولدت خودم با شوهرم شیرینی پخش کنیم هرکی این متن منو مبینه ی دعا برامون بکنه خدا خیرتون بده
انشالله حضرت مهدی حاجت روات میکنه و سال دیگه شیرینی پخش کنی .منم دعا کن این ماه معجزه خدارو ببینم
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
انشالله حضرت مهدی حاجت روات میکنه و سال دیگه شیرینی پخش کنی .منم دعا کن این ماه معجزه خد ...
انشالله ب حق امام حسین ب هرچی میخوای میرسی
منو همسرم ۵ میلیارد بدهکار مردم شدیم یعنی واسطه شدیم یکی اومد کلاهبرداری کرد پول مردم هم دست ما بود الان ما موندیم با بدهی ۵ میلیارد با شوهرم ک سرکارم دیگه نمیره
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
انشالله ب حق امام حسین ب هرچی میخوای میرسی منو همسرم ۵ میلیارد بدهکار مردم شدیم یعنی واسطه شد ...
کافیه خدا بهتون نظر کنه امیدت به خدا باشه در هرشرایط بگو خدایا من به بخشندگی تو دل بستم نا امیدم نکن فقط توکل کن به بزرگیش
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱