2777
2789
من طلاقم بگیرم مدلم جوریه که نمیتونم با کس دیگه وارد رابطه بشم و از اونجایی که میل جنسیم خیلی زیاده ...

خیلی درکت میکنم منم مثل توام

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با هم قهر بودیم اون مقصر بود بعد سه روز من رفتم سمتش نخواست احساس میکنم خیلی خار شدم

چجوری نخواست؟چی گفت؟

حتی اگه تو این دنیا مال من نشی تودنیای دیگری روح تورا ملاقات خواهم کرد و شاید در آن دنیا مال من شوی:)🕊.. در رویا مال منی ولی در حقیقت رویای منی🙂و چشمانت آخرین تصویریست که هنگام مرگ به یاد خواهم آورد😇 اگه بگن بهترین لحظه عمرت کی بود میگم همون لحظه ای که واسه اولین بار باهاش چشم تو چشم شدم👀متعهد💘یه نصیحت از من به تویی که داری اینو میخونی  تو زندگیت لطفااااا به هیچکس اعتماد کامل نکن حتی همون شخصی که الان از ذهنت گذشت اینو آویزه گوشت کن هیچ چیز از هیچکس بعید نیست و آدما بدترین ضربه هارو از بهترین آدمای زندگیشون میخورن..(من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد)🖤🖐🏼یه درونگرا🤞رنگ مورد علاقم بنفشههههه💜 آیگین هستم به معنی دختر ماهرو یا زیبارو🍓 با افتخاردختر ترکم و لهجه دارم چون یه زبان بیشتر از بقیه بلدم🤓😌 علاقه به خوراکی های شیرین دارم و عاشق انواع کیک و شکلات و دسرم 🤤🍫🍬🍭🎂🍰🥧🍦🍡🍩🍪🍫🍧🍨🍮🍹
موهای پاشو بسوزون 😂

چه خشن😂

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
خیلی عصبیم بنظرت یع بار دیگه برم

عزیزم اول باید دلشو بدست بیاری بعد زیر دلشو  

همسر منم همین جوره ناراحت باش سمتم نمیاد 

اما امان از وقتی آشتی کنه همون موقع شیرینی میخواد بگیره 

پس ناراحت نباش

شما چجوریه همسرت؟

خدارو شکر... تو زندگیم مشکلات هست ولی میسازیم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان