2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگم بی لیاقت عوضی لیاقتش دخترای هرزه خرابه نه من

کثافتت عوضی 

اخه بخدا اگه میتونی طلاق بگیر شاید زندگی بعدیت بهتر باشه

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
اصلا نمیتونم به هیچ مردی فکر ونم از هیچ کس خوشم نمیاد حالم از همه مردا بهم میخوره

خب به مرد فک نکن فقط طلاق بگیر برو دوره های ناخن کاری و اینا کار کن

اصلا نمیتونم به هیچ مردی فکر ونم از هیچ کس خوشم نمیاد حالم از همه مردا بهم میخوره

فقط یکی هست که عاشقش بودم الانم مثل یه دوست گاهی پیام میدیم ولی دلم نمیاد پامو فراتر بزارم اخه زنو بچه داره نمیخوام خیانت کنم به زنش

خیلی شرایط سختی داری... تو گذشته بهت خیانت کرده یا خیانتاش همچنان ادامه داره

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
خیلی شرایط سختی داری... تو گذشته بهت خیانت کرده یا خیانتاش همچنان ادامه داره

خیلی کرده ولی حتی یه مدرکم ندارم فقط یه بار به چشم یکیو تو ماشینش دیدم از دستم فرار کردن بعد هم زد زیرش انکار کرد که اصلا اون نبوده ولی همیشه میبینم تو ماشینش شمارشو نوشته میگم چرا میگه میدم به دوستام کلا خر فرضم کرده

خیلی کرده ولی حتی یه مدرکم ندارم فقط یه بار به چشم یکیو تو ماشینش دیدم از دستم فرار کردن بعد هم زد ز ...

الان تنها دلخوشیم اینه فردا به اون پیام بدم جریانو تعریف کنم سبک شم همین

طلاقو دوست دارم بچم اواره میشه

مادر منم طلاق نگرفت البته بگماا پدر من چشم و دل پاکههه خیلیییی

فقط سختگیره شدیدااا 

الان میگه کاش طلاق میگرفتم تا بچه هام انقد اذیت نمیشدن 

خواهرم درست فک کن لطفا

مادر منم طلاق نگرفت البته بگماا پدر من چشم و دل پاکههه خیلیییی فقط سختگیره شدیدااا  الان میگه ...

من طلاقم بگیرم مدلم جوریه که نمیتونم با کس دیگه وارد رابطه بشم و از اونجایی که میل جنسیم خیلی زیاده میدونم اذیت میشم