2777
2789
عنوان

خدای من!

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 33 پست
ای کاش میشد ویس داد واقعا گسترده هست... ما تو قرآن داشتیم که خدا همه جا هست و با دیدن اطرافمون به و ...

گلم اینکه برداشت شما چیه رو نپرسیدم.

یا حتی اینکه منظورش چیه! فقط خدا عالمه که منظور از این گفته ها چی بوده.

پرسیدم اسپینوزا از کجا میدونه خدا همینارو گفته که بخواد به دیگران بگه؟ 

البته شخص اسپینوزا مهم نیست، مهم متنیه که نوشتید.

خیلی از جمله های این متن با ادیان توحیدی مغایرت داره، حالا اگر ما بخوایم خوب برداشت کنیم یه بحث دیگه اس.

شما که معتقد به قرآن و نهج البلاغه هستی گلم به این نکات دقت کن لطفا:

داره واضح میگه

نرو به مکان‌های مقدس مثل معابد برای عبادت خدا! (مغایرت با نص صریح قران)

هیچ ایرادی نداره گناه کنی مؤاخذه نمیشی! (مغايرت)

بهشت و جهنم وجود نداره و همه چیز در این دنیاست(انکار معاد)

مکان برای سوزاندن فرزندانم!!!!!!! (شرک)

عقل بالاتر از خداست! (دیگه کلمه ای برای این یکی پیدا نمیکنم😐)

و چند مورد دیگه که این موقع شب حالشو ندارم بررسی کنم😁

اینکه خدا بهت اعتماد بنفس بده و بگه شاد باش قشنگه اما بقیه موارد که گفته رو توجیح نمیکنه عزیز

روزگار خوشی داشته باشی⚘

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

گلم اینکه برداشت شما چیه رو نپرسیدم. یا حتی اینکه منظورش چیه! فقط خدا عالمه که منظور از این گفته ها ...

من متن هارو با دین خودم وفق میدم و پیام مثبت رو دریافت میکنم و به این معنا نیست که همش رو انجام میدم...شما هیچ نکته مثبت و شباهتی رو در نظر نگرفتید...شاید دیدگاهم اشتباه باشه...

ما خدارو عبادت میکنیم چون ما نیازمندیم مگه خدا نیازمند عبادت هست...آخه من ندیدم کسی بگه که خدا نیازمند عبادته..

دیدگاه زیبایی دارید و بسیار عمیق تفکر میکنید..ممنونم از اطلاعاتتون.

در نوسانات زندگی؛)
من متن هارو با دین خودم وفق میدم و پیام مثبت رو دریافت میکنم و به این معنا نیست که همش رو انجام میدم ...

عادت کردم تمام متن رو تحلیل کنم و همه چیزی که هست رو با مطالعات قبلی تطبیق بدم تا درستی یا نادرستی رو پیدا کنم.

گرفتم عزیزم اما گفتم که بقیه جمله هارو توجیح نمیکنه.

بر منکرش لعنت! هرچند که من اصلا درباره نیازمند بودن خدا و بندش چیزی نگفتم!!

لطف دارید، ممنون

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹