2777
2789
عنوان

خدای من!

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 33 پست
و ما هم الله خدای پیامبر اسلام را.

خدا یه نفره...فقط یکی...برای همه هست 

منم دینم اسلامه اما این متن همون حرفی رو میزنه که همه ی دین ها میگن..مگه نگفتن هر چیزیه که نگاه میکنی بهش خداست...ما همه تکه ای از خداییم..اینجا میگه به خودت اطمینان داشته باش،عزت نفس داشته باش تو قرآن هم گفته:

و لله العزة و لرسوله و للمومنین

تو نهج‌البلاغه هم در رابطه با عزت نفس گفته...به نظرم تو این متن همچین چیزی در کنار توصیف خدا در آسمان و زمین مشهود بود.

حالا که انقدر معتقدی بخش دنیای پس از مرگ در نهج‌البلاغه رو حتما بخون.. عشق میکنی:))

در نوسانات زندگی؛)

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه من هدفمو ول کردم  نمیدونم چطوری شد کی شده یا چیشده ولی خیلی قشنگ بدستش آورده بودم از دستش د ...

وای این دو ساله پیش منه...چقدر سخت بود..یهو گفتن نمیشه..داشتم میمردم...فکر کن ۱۰ سال به این موضوع فکر کنی بعد یهو بهت بگن راهت اشتباهه عاقبت خوبی نداره

این کارهایی که بهت میگم رو انجام بده:

پادکست گوش بده

برای خودت قانون بزار

برنامه ریزی کن و انجامش بده

برو مشاوره(میتونی رادیو راه گوش بدی)

نماز یا قرآن (عالین..غیر قابل توصیف)

شکر گزاری

دیگه یادم نمیاد😂🥲

در نوسانات زندگی؛)
قیافه دانشجوی فلسفه بعد خوندن این متن    

من عاشق فلسفم...مطالعه هم کردم یکم اما خب خیلی عالی نیستم توش...(مطالعه در حد چندتا متن کوتاه...تو اون متن ها به نظرم راحت میومد😂😂)

در نوسانات زندگی؛)
ببخشید یه سوال؟ اسپینوزا از کی شنیده بود که خدا اینارو گفته؟ چون فیلسوف بوده دیگه، ادعای پیامبری ک ...

ای کاش میشد ویس داد واقعا گسترده هست...

ما تو قرآن داشتیم که خدا همه جا هست و با دیدن اطرافمون به وجود خدا پی میبریم(یه شعرم بود درموردش که یادم نیست)

در رابطه با اون بخش که گفته فکر کن دنیای دیگه ای وجود نداره منظورش این نیست که بهشت و جهنمی وجود نداره..بلکه داره اشاره میکنه طوری زندگی کن که حسرتش رو نخوری و تو اون دنیا اذیت نشی(این برداشت منه..)

پیامبر به همه هم گفته که باید شاد باشن،زندگی کنن و لذت ببرن از زندگی حالا به هر نحوی اما درست نه افراط که توی همه دین ها نهی شده

ازط طرفی خدا گفته از تو حرکت از من برکت اینجا هم گفته به من تکیه نکن به خودت اطمینان کن منظورش اینه که اول باید تو عزت نفس داشته باشی که من بتونم یاریت کنم

اینا تمام چیزیه که من از جمله به جمله این متن برداشت کردم.

در نوسانات زندگی؛)
خدا یه نفره...فقط یکی...برای همه هست  منم دینم اسلامه اما این متن همون حرفی رو میزنه که همه ی ...

همه‌ی ادیان یک چیز نمی‌گویند و همه‌ی مکاتب فکری خداشناسی یکسانی ندارند.

برای پیشنهاد مطالعه‌ی نهج‌البلاغه هم سپاسگزارم جناب اوئن.

اگه در رابطه با حرفام نظر دیگه ای از همون اشخاص که ریپ زدم بود حتما بگید... تبادل نظر جایی  برای تبادل اطلاعات هست...به اطلاعات هم اضافه میکنیم... اشکالی نداره حالا چه منفی چه مثبت

همه ما میدونیم که کلی اختلاف نظر در مسائل مختلف وجود داره😀

در نوسانات زندگی؛)
همه‌ی ادیان یک چیز نمی‌گویند و همه‌ی مکاتب فکری خداشناسی یکسانی ندارند. برای پیشنهاد مطالعه‌ی نه ...

در هر دینی شباهت هایی وجود داره...کدوم دین گفته ناراحت باش:|

باز هم ممنونم از وقتی که گذاشتید:)

خانم هستم...

در نوسانات زندگی؛)
در هر دینی شباهت هایی وجود داره...کدوم دین گفته ناراحت باش:| باز هم ممنونم از وقتی که گذاشتید:) خا ...

خوب اون مسأله دیگری‌ه. 

این که انگیزه‌ها و ویژگی‌های  مشترکی بین انسان‌ها باعث گرایش به خداوند و معنویت می‌شه و پیام‌های مشترک یا مشابهی  بین ادیان مختلف دیده می‌شه.

خواهش می‌کنم.

من تو مجازی برای خانم‌ها هم پیشوند جناب رو به کار می‌برم، یکم خرق عادت بدک نیست‌. 

خوب اون مسأله دیگری‌ه.  این که انگیزه‌ها و ویژگی‌های  مشترکی بین انسان‌ها باعث گرایش به خ ...

منون از اطلاعاتتون.

نوع حرف زدن شما باعث میشه یاد ویرگول بیفتم...همه همینقدر کتابی باهم حرف میزنن..

من ترجیح میدم جنسیتمو عوض نکنم تا حالا همه خانم ... صدام کردن نه جناب..😀

در نوسانات زندگی؛)
منون از اطلاعاتتون. نوع حرف زدن شما باعث میشه یاد ویرگول بیفتم...همه همینقدر کتابی باهم حرف میزنن. ...

کتابی و محاوره‌ای  و...همه جوره می‌شه صحبت کرد، به شرط رعایت آداب سخن گفتن. 

تا جایی که من می‌دونم کلمه جناب در فارسی ادات احترام‌ه و منعی برای به کار بردن برای بانوان نداره؛ اگر متوجه شدین که اشتباه می‌کنم، گوشزد کنید تا اصلاح کنم.

کتابی و محاوره‌ای  و...همه جوره می‌شه صحبت کرد، به شرط رعایت آداب سخن گفتن.  تا جایی ک ...

فکر کنم آقا هستید چون خانم ها اینطوری باهم صحبت نمیکنند‌.

نه درسته...کلمه سرکار هم به این شکله..به دلیل عادت برام ناملموس هست.

در نوسانات زندگی؛)
باشه عزیزم ولی میشه یه توضیح کلی بدی که بدونم در رابطه با چه موضوعی هست

من بیشتر به این موضوع پی میبرم که باید به خودم اطمینان داشته باشم و از زندگیم لذت ببرم طوری که آخرت آبادی داشته باشم..و خدا رو همه جا میشه دید و حس کرد

از نظر من انرژی متن مثبت هست...من با معیار های خودم وفقش میدم‌ و فقط به متن توجه نمیکنم سعی میکنم دنبال وجه اشتراکی از این موضوع در دین و زندگیم بگردم.. 

در نوسانات زندگی؛)