2777
2789
عنوان

قرض طلا

362 بازدید | 7 پست

سلام رفیقا،  من پارسال به یکی از دوستای صمیمیم که برای سرمایه گذاری تو یه کار پول لازم داشت طلامو فروختم همون موقع جلوی چشمش و ریختم به کارتش اون موقع طلا گرمی یک و خورده  ای بود طلام سه گرم و چندصوت بود شد سه و سیصد  و من یه تومن ضرر کردم برای اجرت خلاصه اون شرکت بخاطر تورمات شدید ضرر کرد و ورشکست شد ایشون قرار بود پول خورد خورد بریز برام که برم طلامو بگیرم که نریخت من همون زمان فروش بهش پول نمیخوام به گرم طلام باید طلا بگیری الان که طلا شده گرمی 2 و سیصد ایشون زورش میاد بگیره میگه من سه تومن ازت گرفتم حالا میگم چهارتومن که ضررشم در بشه دوتومن سودت و میدم میشه 6 اگه پولت و بانکم میذاشتی اینقدر سود نمیداد بهت 😡 بهش میگم اون موقع که جلوی چشمت گردنبندم و فروختم و فکر ضررم و نکردم رفیق بودم الان که همون طلای خودم میخوام ازت زورت میاد بگیری میگه نه تو داری زور میگه من از جیب خودم دارم پولو میدم پولت و که من نخوردم گفتم اگر سود میکردی از پولم بازم اینجوری حرف میزدی خلاصه خیلی ناراحتم دوستان هرچیزی که دست کسی میدی مدرک برای محکم کاری بگیرید الان اگ طلامو داشتم 11 تومن پولش بود 😭🥲

اشتباه کردی 

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اشتباه کردی فروختی  الانم همون ۶تومن ‌ و بگیر تا از دستت نرفته چون مدرکی نداری که بتونی حرفتو ثابت کنی و بعدشم قطع رابطه نمی‌دونم دوستت پسره یا دختر ولی ادامه این رابطه به ضررته

باز شما مقدار طلات کم بوده من شنیدم یکی به داداشش ۱۰۰ گرم طلا داده قرارشونم این بوده پول طلاشو بده داداشه دبه کرده شوهر زنه هم دعوا و اینا .به نظرم اشتباهه طلا بفروشی برای قرض دادن اونم به دوست که نهایت میخواد بگه نمیدم 

طلات بهش میدادی ن پولش

مثلا میگفتی من ۳ گرم ازت طلا طلب دارم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
باز شما مقدار طلات کم بوده من شنیدم یکی به داداشش ۱۰۰ گرم طلا داده قرارشونم این بوده پول طلاشو بده د ...

هشت ساله رفیقمه دقیقا از اون ادما بود که هیچوقت فکر نمیکردم این حرکت و بزنه متاسفانه،  از خودی خوردن درد داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز