۷اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 3007 عنوان شب بخیر ❤️❤️❤️❤️❤️ 75 بازدید | 12 پست شما که تا اینجا اومدی عزیزم یه صلوات هدیه به رفیق شهیدم ابراهیم هادی بفرست 🌼فرستادی ممنون آجی❤️❤️❤️❤️❤️❤️انشاءالله به ارزوت برسی به حق این شب عزیز🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀 1401/12/17 | 00:51 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آآآاناناس عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 4923 نفسم من توی حرم امام رضا ع،نایب الزیاره شما بودم و نماز یاسین الرحمان هم خوندم،تگت هم کردم توی تاپیکم،نمیدونم متوجه شدی یانه💖💚😍✨️✨️🤲❤️❤️❤️✨️😍💚💖الان برات صلوات فرستادم عزیزم.🌺🪷🌷🌷🌺💖💖💖💚💚💚 ✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
درمسیرخداوند عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 20452 نفسم من توی حرم امام رضا ع،نایب الزیاره شما بودم و نماز یاسین الرحمان هم خوندم،تگت هم کردم توی تاپیک ... التماس دعا🫂🥲
اشکم_دم_مشکمه عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 1260 شب تو هم بخیر ❤️ خوشبختی یعنی دو قلب در یک بدن ❤️هنوز نمیدونم نی نی دخمله یا پسر ولی میشه برام دعا کنید به سلامتی بدنیا بیارمش ؟🙂🥺
۷اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 3007 نفسم من توی حرم امام رضا ع،نایب الزیاره شما بودم و نماز یاسین الرحمان هم خوندم،تگت هم کردم توی تاپیک ... خیلی ممنون آجی نه متاسفانه متوجه نشدم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️خیلی لطف کردی حالم عوض شد اینو گفتی ❤️❤️❤️❤️❤️❤️انشاءالله قسمت بشه برم امسال هنوز قسمت نشده
۷اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 3007 شهید هادی من معجزه میخوام🙈🥲 کار خوب و خالصی که برای خدا میکنی هدیه کن بهشون مدیون کسی نمیمونن هر کاری خوبی که بود مطمئن باش کمکت میکنن❤️
درمسیرخداوند عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 20452 کار خوب و خالصی که برای خدا میکنی هدیه کن بهشون مدیون کسی نمیمونن هر کاری خوبی که بود مطمئن باش کمکت ... ۱۰۰تاصلوات الان خالصانه میفرستم خوبه؟🥲
۷اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 3007 ۱۰۰تاصلوات الان خالصانه میفرستم خوبه؟🥲 اره خیلی خوبه❤️❤️❤️❤️شده روزی یک دونه هدیه کن اما ارتباطتتو قطع نکن به مرور معجزشو میبینی
درمسیرخداوند عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 20452 اره خیلی خوبه❤️❤️❤️❤️شده روزی یک دونه هدیه کن اما ارتباطتتو قطع نکن به مرور معجزشو میبینی هدیه از طرف شمابود خالصانه براحاجتت🙂
۷اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 3007 هدیه از طرف شمابود خالصانه براحاجتت🙂 وای خیلی ممنون 😢😢😢😢😢خیلیییییییییی لطف میکنید ❤️🥀🥀🥀🥀انشالله هر حاجتی که تو مد نظرتونه برسید ❤️❤️❤️❤️نمیدوم چطور میتونم تشکر کنم❤️واقعا خوشحال شدم
درمسیرخداوند عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 20452 وای خیلی ممنون 😢😢😢😢😢خیلیییییییییی لطف میکنید ❤️🥀🥀🥀🥀انشالله هر حاجتی که تو مد نظرتونه برسید ... چاکرم عوض کاره خیره خودت بوده کاری نکردم 🫂🙂🎊
zzazz عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2181 منم هفت اردی هستم سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین