2777
2789

خانواده شوهرم تا حدودی مذهبی هستن 

مثل خانواده خودم 

و همه حجاب دارن 

من توی خانواده تنش داشتم با مامانم ولی بابام جوری بزرگم کرده که همیشه خودم باشم.  

ما تقریباً داره میشه یک سال که ازدواج کردیم 

و من خیلی زورم میاد لباس باحجاب بگیرم برای عید 

یا اونجا روسری سرم کنم ( کلا از تابستون روسری سرم نکردم ، قبلا هم دور گردنم بود )

ولی حالا مامانم میگه بری اونجا بهتره 

عادی باشی و جلف لباس نپوشی 

ولی من واقعا جلف نیستم 

خیلی عااادی لباس می‌پوشم 

اکثراً هم استایل مردانه 

بنظرتون چکار کنم ؟

تابستون هم اونجا بودیم ، استایل همیشگی م رو داشتم ولی بهم تیکه مینداخت 

بنظرتون چکار کنم ؟

همون جوری که هستی برو.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 19 دقیقه پیش
2791
2779
2792