2789
عنوان

تعیین جنسیت 😍

124 بازدید | 13 پست

سلام دوستای گلم 

بچه ها من پارسال سقط داشتم امسال مجدد تصمیم به بارداری گرفتم. خودم عااااشق دخترم ولی چون همیشه دلم میخواست برادر بزرگتر داشته باشم می‌خوام تلاشمو کنم که فرزند اولم پسر شه دومی دختر، کلا تا دلتون بخواد همه غذاهایی که میخوریم تا الان سرد بوده

هرکس با رژیم غذایی یا رعایت مورد خاصی یا داروی خاصی واسه پسردار شدن داره خوشحال میشم تجربیاتتون رو بدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز پیش هم رفتم عطاری گفت یه ژل رویال برا شوهرت میدم یه روغن زیتون خالص برا شوهرت و یه معجون برا دوتاون، فعلا تهیه نکردم کسی درباره رویال ژل اطلاعی داره؟

انشاالله هرچی صلاحه 

رعایت غذایی صددرصد نیست ولی شنیدم سه ماه  شوهرت عرق کاسنی بخوره  چایی  هل و دارچین و خرما فلفل نکوبیده  ۳ ماه از روز اول تا سوم دم کرده تخم هویج حلوای گرم خیارشور چیپس بخوری

خدایا شکرت 🙃
شما هم میخواین اقدام کنین؟

نه ولی منم داداش ندارم دوست داشتم بچه اولم پسر بشه .ناخواسته باردار شدم اما دختر شد الان یکسالشه .

میخوام تجربه کسب کنم واسه بعدی 

آقایون و داداشای نی نی سایتی اگه واسه خودتون احترام قائلید به بنده در خواست دوستی ندید وگرنه ... بوقققققق 🤬🤬