2777
2789
عنوان

عیدتون مبارک😍😍❤❤

166 بازدید | 21 پست

سلام عیدتون مبارک باشه😍😍❤❤

اول اینکه اللهم عجل الولیک الفرج

ک قشنگترین دعاست 

و اینکه براتون  آرزوی سلامتی آرامش و رفاه امنیت و عشق و شادی بی پایان میخوام ایشالا ک ب هرچی ک میخواین برسین و جیبتون پر از پول بشه😍😍

بچه ها ب مناسبت امشب بیاید هرچند تا ک میتونید صلوات بفرستیم و هدیه کنیم ب آقا امام زمان جانمون😍

عید شما هم مبارک

ان شاء الله به حق این شب عزیز، روح عزیزان آسمانی مون هم در آرامش قرار بگیره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10530996/پدر-آسمانی-من

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عید شما هم مبارک ان شاء الله به حق این شب عزیز، روح عزیزان آسمانی مون هم در آرامش قرار بگیره http ...

ممنونم عزیز دلم 

ان شاالله خدا پدر شمارو هم قرین رحمت الهی قرار بده❤

ممنونم عزیز دلم  ان شاالله خدا پدر شمارو هم قرین رحمت الهی قرار بده❤

ممنونم مهربون

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

عیدتون مبارک انشالله حال دلتون خوش .واسه من دعا کنیم خدا عیدیمو یه نی نی سالم بده .منم ۱۴تا صلوات میخونم و ۱۰۰ تام هدیه به اقا امام زمان

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
عیدتون مبارک انشالله حال دلتون خوش .واسه من دعا کنیم خدا عیدیمو یه نی نی سالم بده .منم ۱۴تا صلوات می ...

ممنون عزیزم ایشالا خدا یه نی نی سالم بهت بده عزیز دلم بیای خبر خوش ب ما بدی😍❤

ممنون عزیزم ایشالا خدا یه نی نی سالم بهت بده عزیز دلم بیای خبر خوش ب ما بدی😍❤

انشالله .از ته دلتون دعام کنی خیلی به نظر اقا  محتاجم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱