2777
2789
عنوان

امشب....

130 بازدید | 14 پست

شب نیمه شعبان هیچ دعایی رد نمی شود ❤️
امشب شب نیمه شعبان ، شب بخشش گناهان و اجابت دعاست🙏
🎉💞این شب برترین شبها بعد از شب قدر است، خداوند در این شب فضلش را بر بندگان جاری می‏سازد و از منّت خویش گناهان آنان را می‏بخشد، پس تلاش کنید که در این شب به خدا نزدیک شوید. همانا این شب، شبی است که خداوند به وجود خود سوگند یاد کرده که در آن درخواست کننده‏ای را، مادام که درخواست گناه نداشته باشد، از درگاه خود نراند.💞🎉

امشب بخوانید
1سوره حمد
1سوره قدر
1 آیت الکرسی
3 تا توحید
7 تا صلوات
🙏خداوندا به حق این شب عزیز🙏
⇦به حق خط خط قرآن
⇦و به حق روح پاک محمدمصطفی(ص)
⇦هیچ خانه ایی غم دار
⇦هیچ مادری داغ دیده
⇦هیچ پدری شرمنده
⇦هیچ محتاجی ستم دیده
⇦هیچ بیماری درد دیده
⇦هیچ چشمی اشکبار
⇦هیچ دستی محتاج
⇦هیچ دلی شکسته
⇦و هیچ خانه ایی بی نعمتت نباشه
❤️الهی آمین یا رب العالمین...❤️

یه عزیزی میگفت دعایی که دیگران در حقت کنن خیلی با ارزشه و دعایی که در حق دیگران کنی چند برابر برای خودت برمیگرده و یه جورایی معجزه اینطور اتفاق میفته...میشه دعام کنین حاجت روا بشم ،نذر کردم حاجتروا شم تایپک بزنم ۱۰۰تا ایت الکرسی برای حاجت  ۱۰۰ نفر بخونم ❤️✨هرکس درحد توانش دریغ نکنه ازم🥺،اگه خوندین لایک کنین یا تعداد و ذکری که گفتین رو بگین که منم صلوات بدم براتون 🍭

نیمه شعبان بر همگی مبارک✨
⛓️❤️🪐

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

چن سال بود توفیق پیدا نکردم برم نیمه شعبان بیرون. امسال ک میشد برم نتونستم برم افسردگی پیدا کردم و روز شبم گریه شده

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لطفا برای منم دعا کنید درمانم تا قبل عید تموم بشه ❤️💜

۳توحید ۳ناد علیا ۳ صلوات خوندم براش❤️✨

چن سال بود توفیق پیدا نکردم برم نیمه شعبان بیرون. امسال ک میشد برم نتونستم برم افسردگی پیدا کردم و ر ...

برای  شادی دلت ۳توحید ۳ ناد علیا ۳ صلوات خوندم❤️✨

انشاالله حاجت روا بشی

آمین❤️✨

۳توحید ۳نادعلیا ۳ صلوات برای شادی و تن سالم و دلخوش و حاجت وایی شما خوندم❤️🌹

برای  شادی دلت ۳توحید ۳ ناد علیا ۳ صلوات خوندم❤️✨

خداخیرتون بده الهی اجرتون با مادرسادات. الهی هیچ وقت ارامش از دلت بیرون نره و تنت سلامت باشه

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

من ایت الکرسی و۱۴ تا صلوات واست میفرستم .توم به حق امام زمان دعام کن باردار باشم و معجزه خدارو ببینم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
خداخیرتون بده الهی اجرتون با مادرسادات. الهی هیچ وقت ارامش از دلت بیرون نره و تنت سلامت باشه

قربونت برم آمین❤️✨همچنین برای تو♥️

من ایت الکرسی و۱۴ تا صلوات واست میفرستم .توم به حق امام زمان دعام کن باردار باشم و معجزه خدارو ببینم

۳ایت الکرسی ۳حمد ۳توحید ۳قدر ۳ نادعلیا ۳ صلوات کبیره و ۳ صلوات خوندم برات ،انشالله خدا یه نینی سالم و خوشگل و خوش قدم بهت بده و ۱۲۰ سال با تن سالم و دل خوش زیر سایه پدرومادر زندگی کنه❤️✨🌹

۳ایت الکرسی ۳حمد ۳توحید ۳قدر ۳ نادعلیا ۳ صلوات کبیره ۳قدر و ۳ صلوات خوندم برات ،انشالله خدا یه نینی ...

مرسی ازت خدا خیرت بده  دلم خیلی گرفته اشکام با حرفات سرازیر شید ممنون که دعام میکنی 😢😢😢

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
مرسی ازت خدا خیرت بده  دلم خیلی گرفته اشکام با حرفات سرازیر شید ممنون که دعام میکنی 😢😢😢

خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه😘😍🥰