2777
2789
عنوان

کراتین کنم؟

132 بازدید | 6 پست

موهام چند سانت بالای باسنمه 

همیشه دوست داشتم کراتین کنم برنامشو برای تابستون گذاشته بودم که عروسی بگیرم بعد  

بعد متوجه شدم تو عقد حامله ام و عروسی رو انداختیم عید 

الان نمیدونم قبل زایمان همین چند روزه تا عید برم کراتین کنم یا نه؟

میترسم بعدا با بچه درگیر شم سخت شه برام 

دودلم

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا ،برا بچه ضررر داره بنظرم ،از طرفی کراتین کنی موهات برای شینیونت خوب حالت نمیگیره،بذار بعد زایمان، بنظرم اصلا نکن من کراتین کردم موهام ریزش گرفت ،بجاش بعد حمام موهاتو روغن آرگان بزن و سشوار برای خشک کردن موهات از بالا بگیر رو موهات ک وز نشه

عزیزم بهت تبریک میگم ایشالا به سبکی نی نی تو به دنیا بیاری و خوش برکت باشه قدمش. سه ماهه اول حاملگی کراتین مضره. میتونی از مواد گیاهی در ماه آخر استفاده کنی اما من میگم دلتو به شک ننداز بهترین کار برای شما استفاده از پروتئین بی بو هست یا بوتاکس 

حتما تاکید کن از مواد بدون بو برات استفاده کنن که اذیت نشی و به سلامت زایمانت رو انجام بدی