2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10511693/اموزش-سبزه-عید-سبزه-گندم-باریشه-تمیز-سفید-و-بدون-بوی-بد-باتمام-نکاتش

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی توی تاپیک قدیمی بینی دیدم بینیت پهن بودن اوایل 

من ی ماهه عمل کردم ی طرف انحراف داخلی شدید داشتم حالا همون طرف ورم بیشتری داره و پره اش ضخیم تر به نظر میاد و ی میل پایین تر 

به نظرت درست میشه 

روانم بهم ریخته 

با چسب دماغم خیلی خوبه 

اما همینکه چسبو برمیدارم حالم بد میشه اصلا 

آنقدر ورم دارم 

اصلا انگار بی شکله دماغم 

ی بار اینورش کجه ی بار اونورش ی شکل دیگه 

کی درست میشه پس😭😭 تیغه بینیمم پهن به نظر میاد قبلش باریک بود پهن می مونه یعنی ؟😭😭😭 شما ماساژ میدادی؟

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
سلام عزیزم خوبی توی تاپیک قدیمی بینی دیدم بینیت پهن بودن اوایل  من ی ماهه عمل کردم ی طرف انحرا ...

سلام عزیزم

مبارکت باشه

ببین یه ماه خیلی زوده برای قضاوت تا وقتی ورم داری نمیشه نتیجه گیری کنی

ولی معمولا سمتی که انحراف داره چون کار بیشتری روش انجام میشه ورمش بیشتره

نه ماساژ نمیدادم

سلام عزیزم مبارکت باشه ببین یه ماه خیلی زوده برای قضاوت تا وقتی ورم داری نمیشه نتیجه گیری کنی ولی ...

پهن نشد تیغه بینیت که ماساژ نمی‌دادی ؟ اوایل تیغت ورم داشت ؟ برا من خیلی ورم داره تیغم پهن به نظر میاد 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
پهن نشد تیغه بینیت که ماساژ نمی‌دادی ؟ اوایل تیغت ورم داشت ؟ برا من خیلی ورم داره تیغم پهن به نظر می ...

من نوک بینیم پهن شد بیشتر 

یه سال بعدش روتوش کردم بهتر شد

اوایل کل بینیم ورم داشت و کوفته بود آره تیغمم داشت

هر چی دکترت میگه رو گوش کن

من نوک بینیم پهن شد بیشتر  یه سال بعدش روتوش کردم بهتر شد اوایل کل بینیم ورم داشت و کوفته بود ...

ببین من آنقدر بینیم ورم داره که وقتی چسب میزنم ورم اطراف تیغم میاد روی تیغم اون آب میان بافتی 

و وقتی چسب دارم کلا قوس بینیم دیده نمیشه 😂😂 چسبو برمیدارم قشنگ قوس دارم 

با چسب چون اون آب میان بافتی اطراف جمع میشه کلا دیگه قوس ناپدید میشه 😂😂 

بینیت گوشتی بوده؟ آمپول نمیزنه دکترت؟

نه استخوانی 

آخه ی ماهه عمل کردم بعد ی سال اگر ورم داشته باشه آمپول میزنن