2777
2789
عنوان

رسم عروسی

253 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

من یه ماهی هستش عقد کردم و مجلس هم گرفتیم الان که موقع پرداخت هزیته ها شده خانواده شوهرم میگن همه چیر نصف نصف در صورتیکه ما قرار بود فقط مهمونای خودمونو پرداخت کنیم الان خرج آتلیه و آرایشگاه و هر چی لوده میگن نصف اینم بگم خانواده شوهرم ترک تبریزن و ما فارس . الان من خیلی ناراحتم و هنوزم پدرم خبر نداره 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منظورتون مراسم عقد یا عروسی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ما هم ترک هستیم هزینه عقد کلا با خانواده عروس 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
متاسفانه ما تمام هزینه ها رو نصف نصف انجام میدیم حتی هزینه ی عاقد  ولی تمام جهیزیه به عهده ی ...

ترکی؟ واقعا رسم بدیه یعنی چی آخه منم ترکم 😒 همه چی نصف ولی جهاز با دختر پسرا حال میکنن فقط 

ترکی؟ واقعا رسم بدیه یعنی چی آخه منم ترکم 😒 همه چی نصف ولی جهاز با دختر پسرا حال میکنن فقط 

بله 

یه رسمهای مزخرفی هم داریم 

مثلا روزیکه میرن آزمایش خون ،داماد باید دخترخانم و همراهشو ببره رستوران 

در عوض

شب عقد خانواده ی دختر باید به همه شام بدن 

حتی عقد محضری باشه 

شب جشن هم شام با خانواده ی دختره 

فقط هزینه آتلیه و فیلمبردار و آرایشگاه با داماده فقطر

کلا قرار شد یه مجلس بگیریم

رسم ما اینجوریه ک عقد و عروسی رو جدا میگیرن ، هزینه عقد کلا با خانواده عروس و مجلس عروسی کلا با خانواده داماد

خب الان شما یه مجلس گرفتید با عنوان عقد و عروسی خب شاید ب خاطر همین گفتند نصف نصف

قبلش صحبتی نکردید؟