2777
2789
عنوان

رسم عروسی

253 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

من یه ماهی هستش عقد کردم و مجلس هم گرفتیم الان که موقع پرداخت هزیته ها شده خانواده شوهرم میگن همه چیر نصف نصف در صورتیکه ما قرار بود فقط مهمونای خودمونو پرداخت کنیم الان خرج آتلیه و آرایشگاه و هر چی لوده میگن نصف اینم بگم خانواده شوهرم ترک تبریزن و ما فارس . الان من خیلی ناراحتم و هنوزم پدرم خبر نداره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منظورتون مراسم عقد یا عروسی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ما هم ترک هستیم هزینه عقد کلا با خانواده عروس 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
متاسفانه ما تمام هزینه ها رو نصف نصف انجام میدیم حتی هزینه ی عاقد  ولی تمام جهیزیه به عهده ی ...

ترکی؟ واقعا رسم بدیه یعنی چی آخه منم ترکم 😒 همه چی نصف ولی جهاز با دختر پسرا حال میکنن فقط 

ترکی؟ واقعا رسم بدیه یعنی چی آخه منم ترکم 😒 همه چی نصف ولی جهاز با دختر پسرا حال میکنن فقط 

بله 

یه رسمهای مزخرفی هم داریم 

مثلا روزیکه میرن آزمایش خون ،داماد باید دخترخانم و همراهشو ببره رستوران 

در عوض

شب عقد خانواده ی دختر باید به همه شام بدن 

حتی عقد محضری باشه 

شب جشن هم شام با خانواده ی دختره 

فقط هزینه آتلیه و فیلمبردار و آرایشگاه با داماده فقطر

کلا قرار شد یه مجلس بگیریم

رسم ما اینجوریه ک عقد و عروسی رو جدا میگیرن ، هزینه عقد کلا با خانواده عروس و مجلس عروسی کلا با خانواده داماد

خب الان شما یه مجلس گرفتید با عنوان عقد و عروسی خب شاید ب خاطر همین گفتند نصف نصف

قبلش صحبتی نکردید؟

2790
2778
2791
2779
2792