دوساله عقدم
خونواده شوهرم خیلی وضعشون خوبه پدرشوهر و مادرشوهرم دوتاشون حقوق بالا دارن بغیر از فروش محصولات باغشون
دوتا پسرم کلا دارن ک اولیش همسر منه خلاصه من خیرسرم عروس اولم ولی هیییییچ عزتی سر من نذاشتن خیلی کممیارم جلو خونوادم چون بقیه خونوادمون تو دوران عقد خیلی سرشون عزت گذاشتن در صورتی ک من هر مراسمی بشه تولد یا روز پدر و مادر یا روز معلم براشون شیرینی و کادو میبرم حتی امسال روز پدر دستم یکم خالی بود مامانم گف برا بابات نمیخوای چیزی بگیری، برا پدرشوهرت ببر سر اونا عزت بزار ما ناراحت نمیشیم اونا ناراحت میشن و منم همینکار کردم برا بابا خودم ک چقد کمکمون میکنه چیزی نگرفتم ولی برا بابا اون گرفتم، دوتاشون شاغلن من ک میرم خونشون تا اونا میان نهارشونو چای و همه چی اماده میکنم یه تشکر نمیکنن بجاش اگر غذا بد باشه پدرشوهرم زود میگه ک امروز غذا اینطوریه شوره فلانه ولی باز من هیچی نمیگم بخاطر شوهرم
برا عید بخدا توتمام کارا کمکشون کردم مادرم میگف من کارامو خودم میکنم تو برو کمک مادرشوهرت بنده خدا دختر نداره گناه داره تو دخترش باش
ما رسممونه که هر عید(عید فطر،قربان،نوروز) خونواده شوهر باید سر عروس عزت بزارن برن خونه مادرعروس و برا عروس یچی ببرن حالا طلا یا لباس یا هرچی ک وسعشون برسه اینا دریغ از یه تبریکی فقط عید نوروز تا عید نوروز یه تیکه از سرویس طلامو میخرن میارن اونم انقدر ریزه ک جلو عروسامون خجالت میکشم درصورتی ک ما رسم داریم ست کامل سرویس طلا رو یا سر عروسی یا سرعقد میدن ب عروس و تو عیدای دیگه یچی دیگه میبرن ولی اینا زرنگی کردن همون عیدنوروز یه تیکشو میارن
میخواستیم ماشین بگیریم ۲۰ملیون کم داشتیم گفتن نداریم بعدمادرشوهرم هفته بعدش رفت ۳۰ ملیون طلا خرید برا خودش، بابا اینا دوتا بچه دارن کلا میخوان این همه پول چیکار کنن😳
نمیدونم چیکار کنم چطوری برخورد کنم باهاشون ک بفهمن!رومم نمیشه ک واضح بهشون بگم باید یجوری ب گوششون بزنم بنظرتون چکار کنم؟شما جای من بودین چیکار میکردین؟