2777
2789
عنوان

پدرشوهر و مادرشوهر خسیس

563 بازدید | 15 پست

دوساله عقدم

خونواده شوهرم خیلی وضعشون خوبه پدرشوهر و مادرشوهرم دوتاشون حقوق بالا دارن بغیر از فروش محصولات باغشون

دوتا پسرم کلا دارن ک اولیش همسر منه خلاصه من خیرسرم عروس اولم ولی هیییییچ عزتی سر من نذاشتن خیلی کم‌میارم جلو خونوادم چون بقیه خونوادمون تو دوران عقد خیلی سرشون عزت گذاشتن در صورتی ک من هر مراسمی بشه تولد یا روز پدر و مادر یا روز معلم براشون شیرینی و کادو میبرم حتی امسال روز پدر دستم یکم خالی بود مامانم گف برا بابات نمیخوای چیزی بگیری، برا پدرشوهرت ببر سر اونا عزت بزار ما ناراحت نمیشیم اونا ناراحت میشن و منم همینکار کردم برا بابا خودم ک چقد کمکمون میکنه چیزی نگرفتم ولی برا بابا اون گرفتم، دوتاشون شاغلن من ک میرم خونشون تا اونا میان نهارشونو چای و همه چی اماده میکنم یه تشکر نمیکنن بجاش اگر غذا بد باشه پدرشوهرم زود میگه ک امروز غذا اینطوریه شوره فلانه ولی باز من هیچی نمیگم بخاطر شوهرم

برا عید بخدا تو‌تمام کارا کمکشون کردم مادرم میگف من کارامو خودم میکنم تو برو کمک مادرشوهرت بنده خدا دختر نداره گناه داره تو دخترش باش

ما رسممونه که هر عید(عید فطر،قربان،نوروز) خونواده شوهر باید سر عروس عزت بزارن برن خونه مادرعروس و برا عروس یچی ببرن حالا طلا یا لباس یا هرچی ک وسعشون برسه اینا دریغ از یه تبریکی فقط عید نوروز تا عید نوروز یه تیکه از سرویس طلامو میخرن میارن اونم انقدر ریزه ک جلو عروسامون خجالت میکشم درصورتی ک ما رسم داریم ست کامل سرویس طلا رو یا سر عروسی یا سرعقد میدن ب عروس و تو عیدای دیگه یچی دیگه میبرن ولی اینا زرنگی کردن همون عیدنوروز یه تیکشو میارن

میخواستیم ماشین بگیریم ۲۰ملیون کم داشتیم گفتن نداریم بعد‌مادرشوهرم هفته بعدش رفت ۳۰ ملیون طلا خرید برا خودش، بابا اینا دوتا بچه دارن کلا میخوان این همه پول چیکار کنن😳

نمیدونم چیکار کنم چطوری برخورد کنم باهاشون ک بفهمن!رومم نمیشه ک واضح بهشون بگم باید یجوری ب گوششون بزنم بنظرتون چکار کنم؟شما جای من بودین چیکار میکردین؟

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

شمام لطف کن انقد عزت نزار سرشون...مراسما چیزی نبر..فقط عید نوروز...بگو طبق رسوم شما میخام پیش برم

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو کوچیک نکن اصلا 

با تلاش خودتون زندگی کنید 

اگه کمک کردن که خیلی هم عالی 

ولی وقتی دلشون نمیخواد زور که نیست 

نيني سايت : 😮سرزمين عجايب 😮                                         

ببخشیدا خر شدی سوارت شدن دیگه ! چرا اینهمه سرویس میدی اخه ؟؟ تو عقدی باید نهایت هفته ای یه شب بری نه هر روز بری ناهار بپزی یا خونه تکونی!!! خیلی خراب کردی دارن سو استفاده میکنن موندم مادرت چقد سادست اینارو بهت یاد میده

حالا کاری به خساست و چه وظیفه ای دارن در قبال شما مدارم  ولی حقوق معلمی که زیادد نیست

پدرشوهرم حقوق معلمی داره و بیمه داره تو شهرمون خیلی مشتری داره 

مادرشوهرم حقوق پرستاری داره

والا مادر من خونه داره بابامم وضعش زیاد خوب نیس ۳تا پسر داره اوایل ازدواج ب سه تاشون کمک کرد ک زندگی رو بچرخونن تو ساخت خونه و خرید ماشین کمکشون کرد چون وظیفش دونست ک حالا بچه اوردم وظیفمه کمکش کنم ن ک ولش کنم ب امون خدا

پدرشوهرم حقوق معلمی داره و بیمه داره تو شهرمون خیلی مشتری داره  مادرشوهرم حقوق پرستاری داره و ...

خب عزیز من همه که مثل هم نیستن 

یکی خودشو فدای بچه هاش میکنه تو هر زمینه ای 

یکی هم نه اسایش و زندگی خودش مهمه 

و تا بچه ازدواج کرد اصلا دیگه هیچ حمایتی نمیکنن و میگن سرو سامان گرفت !

نيني سايت : 😮سرزمين عجايب 😮                                         
خودتو کوچیک نکن اصلا  با تلاش خودتون زندگی کنید  اگه کمک کردن که خیلی هم عالی  ولی ...

والا ما تا الانشم خودمون زندگی رو بردیم جلو وام‌گرفتیم مغازه زدیم پولامونو جمع کردیم ماشین گرفتیم خودمون زندگیمون راست و ریست کردیم و هیچوقتم هیچی بهشون نگفتم حتی یه تومنم بهمون میدن من پولو پس میدم چون پدرشوهرم اهل منت گذاشتنه و منم از منت گذاشتن متنفرم

ولی امشب واقعا دلم‌گرفت ک هیچکاااار واسمون نکردن کاش اینطور مادر پدرا هیچوقت بچه دار نشن!

شمام لطف کن انقد عزت نزار سرشون...مراسما چیزی نبر..فقط عید نوروز...بگو طبق رسوم شما میخام پیش برم

اره همینکار میکنم

فردا تولد بابامه و باز دستم خالیه نمیتونم براش چیز درستی بگیرم واسه همین یاد روز پدر افتادم ک بخاطر پدرشوهرم هیچی برا بابام‌نگرفتم قلبم گرفت💔

ببخشیدا خر شدی سوارت شدن دیگه ! چرا اینهمه سرویس میدی اخه ؟؟ تو عقدی باید نهایت هفته ای یه شب بری نه ...

هفته ای دوروزش اونجام بخاطر شرایط همسرم ک نیس دوروزم ک هست من اونجام 

حرفم زحماتی ک میکشم نیس حرفم اینه ک با اینکه میبینن ولی باز عزت سر من نمیزارن

خب عزیز من همه که مثل هم نیستن  یکی خودشو فدای بچه هاش میکنه تو هر زمینه ای  یکی هم نه ا ...

اوکی کمک نکنن انسانیت ک باید داشته باشن!

حداقل اندازه محبتایی ک بهشون میکنم یه محبت بهم‌بکنن دیگه

ببخشیدا خر شدی سوارت شدن دیگه ! چرا اینهمه سرویس میدی اخه ؟؟ تو عقدی باید نهایت هفته ای یه شب بری نه ...

مادرم ساده نیس انسانیت داره و قلب مهربونی داره 

اینکه اونا انسانیت حالیشون نیس دلیل نمیشه مادر من انسانیتشو فراموش کنه

مادرم ساده نیس انسانیت داره و قلب مهربونی داره  اینکه اونا انسانیت حالیشون نیس دلیل نمیشه مادر ...

اخه عزیز جان با هرکی مثل خودش .اونا میبینن شما از اول خوب و قانع و کم توقعی بعد هیچ کاری برات نمیکنن . . من کشیدم که میگن!اگر عیدی نیارن مادر شما باید گوشزد کنه که ما رسم عیدی داریم !!اینجوری مادرت شما رو بالا میبره!شما از الان رو نرمی نشون بدی و از سر نجابت چیزی نگی اونا فکر میکنن بعله دختره چیزی سرش نمیشع همه چیزو بپیچونیم هیچی نمیگه نه خودش نه خانوادش .بخدا بخاطر خودت میگم صد در صد از رفتارت باهاشون پشیمون میشی

2790
2778
2791
2779
2792