2777
2789
عنوان

فشارخون

1535 بازدید | 17 پست

سلام خدمت همه دوستان من 20 سالمه و متاسفانه وزنم بالاست و خیلی اتفاقی فشارخونمو گرفتم و روی 20 بود😑 امروز رفتم دکتر اکو گرفت گفت قلبت سالمه شاید از کلیه هات باشه سونو رفتم گفت باید روده هات خالی باشه برو روغن کرچک مصرف کن فردا بیا دگباره سونو بگیریم ازت‌

حقیقتا خیلی میترسم الان تو این سن اینجوری با فشار 20 ک امروز اخرین باری ک چک کردم با قرص اومد رو 17 لطفا راهنماییم کنید کسی بوده م همچین مشکلی تو این سن داشته باشه و حل شده باشه؟ 

سلام عزیرم نگران نباش همسرمنم فشارش بالاست اکو اینا ازش گرفتن گفت یه کم قلبت ناراحتی داره الان قرص مصرف میکنه نمک‌اینا نخور چربی  رعایت کن همسرم هرروز قرص فشار قلبم میخوره خدا شفا بده عزیزم🤲🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیرم نگران نباش همسرمنم فشارش بالاست اکو اینا ازش گرفتن گفت یه کم قلبت ناراحتی داره الان قرص م ...

خدا شفا بده همسرتونو

من گفت قلبم مشکلی نداره خدارو شکر شاید از کلیه هام باشه 

فشار خون همسرتون چند بود؟ 

خدا شفا بده همسرتونو من گفت قلبم مشکلی نداره خدارو شکر شاید از کلیه هام باشه  فشار خون همسرتو ...

۲۰ حتا ۲۲ هم شده زودی قرص فشار میخوره کبدشم چرب گفت قلبت ناراحت همسرم هیکلش درشت

من بابام فشار خون داره 

سیر لیمو میخوره خیلی موثر بوذ براش ولی خواستی بخوری از یه دکتر تب سنتی بپرس البته بابام رگای قلبش گرفته بودا 

بعد بابام هرموقع فشارش میره بالا مامانم با دستگاه قند خون نوک انگشتاشو میزنه باعث میشه فشارش بیاد پایین 

البته فشار خون بابای من شدید بود 

سعی کن درمانش کتی عزیزم 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
من بابام فشار خون داره  سیر لیمو میخوره خیلی موثر بوذ براش ولی خواستی بخوری از یه دکتر تب سنتی ...

سلام همسرم‌منم فشار داره یه طرف سرش درد میگیره زیاد سمت چپش اینقد درد میکیره که از خواب بیدار میشه 

سلام همسرم‌منم فشار داره یه طرف سرش درد میگیره زیاد سمت چپش اینقد درد میکیره که از خواب بیدار میشه&n ...

🥲فشارخون خیلی بده 

بابام یک بار فشارش زیاد شد سکته کرد 

از اونموقع به بعد دیگه کنترلش میکنه 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
🥲فشارخون خیلی بده  بابام یک بار فشارش زیاد شد سکته کرد  از اونموقع به بعد دیگه کنترلش&n ...

خدا شفا بده پدرتون اره خطر ناک اینقد میترسم از همسرم چیه فشار خون بخدا سر کار میره ساعتی ی بار باهاش تماس میگیرم 

خدا شفا بده پدرتون اره خطر ناک اینقد میترسم از همسرم چیه فشار خون بخدا سر کار میره ساعتی ی بار باهاش ...

ممنون ان شاالله مشکل همسر شمام حل میشه🌸