2777
2789
عنوان

این کیف با مانتوی عیدم میاد؟+عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 3650 بازدید | 85 پست
اگه پوستت سفیده اولی

گندمی رو به سفیدم :)

ممنون

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من خیلی خوبه  یه شال سفید با طرح های شلوغ مشکی هم بگیر، شبیه کیف عااالی میشه

اهوم نظر خودمم همینه

کمتر#اعتماد کن تا روزی مجبور نشی ب کسی بگی ازت انتظار نداشتم...!🖤🌙
طرحشم به نظرم اولی قشنگتره مربع هم خوبه

ممنونم 🫶 🙂

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

اولی

همه گفتن اولی :))))))

زود بزار وگرنه الان شاخا میان میگن عکس کیف رو هم پست بعد میزارین چهارتا استیکر خنده هم میزارن کنار ک ...

چه ربطی داشت؟

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛

توش گوشی جا میشه؟

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
من عاشق کیفم مخصوصا از این گوگولی ها😅

کیف خیله نازه عشقم به دل خوش استفاده کنی همیشه پر پر از تراول ۱۰۰هزاری باشه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام