2777
عنوان

راهکار بدبن

71 بازدید | 10 پست

کتف راستم داره میپره خود به خود چیکارش کنم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بشکنش

چجوری بشکنم نمیدونم چجوری توضیح بدم متوجه بشین شمام اینجوری شذین؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
هیچ کار حواست رو پرت چیزهای دیگه کن  مثلا شروع کن به فیلم دیدن یا تلفنی حرف زدن یا غذا پختن&n ...

شما اینجوری شدین تاحالا؟

فیوزش خرابه عوضش کن دیگه نمیپره

شما چقد بانمکی

یک جور تیک عضلانیه معمولا موقتیه برای پا و دست گاهی پیش میاد عین همون حالت که واسه پلک چشم پیش میاد ...

یه رگ وقتیخون رد نکنه یجاییش میشه مثل پلک پریدن هی تلمبه میزنه تا باز بشه رگه چیز مهمی نیست

طبیب طب سنتی هستم در خدمتتون هستم .سوالی داشتید بپرسید
چرا رگ مهمه! شما مطمئنی  تیک عصبی پلک مربوط عروق خونی پلک ه؟

تیک عصبی یچیزیه پلک پریدن گاه و بی گاهه ماهی دو ماهی یک بار یک یه چیز دیگه

طبیب طب سنتی هستم در خدمتتون هستم .سوالی داشتید بپرسید