2777
2789
عنوان

میشه بیاین🥺🥺💔

199 بازدید | 15 پست

سلام قشنگا🌺🥺 امیدوارم حال همتون عالی باشه:)

من خیلی بی حوصله م و اصلا حوصله درس خوندن ندارم 

مامانم آنفولانزا شدید گرفته و حالش اصلا خوب نیس همش نگرانشم ..

منم تمرکز ندارم فقط دو ساعت زل زدم ب ی صفحه ..

دیگه نمی‌دونم چیکار کنم .. پنجشنبه آزمون دارم ، نخوندم خیلی .. میشه ی راهکاری چیزی بهم بدین از این وضعیت مزخرفم در بیام ؟ عذاب وجدان درس نخوندن داره خفه م می‌کنه 💔💔

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو ک میدونی وضعیت مامانت دائم نیس موقتی یه هفته دیه خوب میشه  اما آزمونت اگه خراب بشه دیه فرصت ...

😔😔😔

فک کنم تنها راهش اینه به زور بخونم ..

تو فکر بودم اصن نرم پنجشنبه رو ..نمی‌دونم واقعا، مبحث سنگینی م هست

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
پشت کنکوری ؟ منم همینم 😭😭😭😭😭😫

نه عزیزم ،کنکوری م ولی

نگران نباش

مرسی 

ذهنم خیلی شلوغه .. دلم میخواست میرفتم قدم میزدم ولی نمیشه 

چرا میشه برین تو هوای آزاد هم درستون رو بخورید

الان که بارونه .. خونمون حیاط نداره .. :)

مگر اینکه برم پشت بوم🥲

نه پس نمی‌خواد درس بخونی بگیر پیش مامانت بخواب

😂😂

هعی:) یکم تلاش کنم ببینم میتونم بخونم 

نه ول کن آخرش هم نمی فهمی چی میخونی

اکثر مشاورا میگن باید تو بدترین حالت درس بخونی ..

کاش عذاب وجدان نخوندن نداشتم اون موقع ول میکردم ‌.‌..

بهرحال مرسی :)