2777
2789
عنوان

ورم بینی

274 بازدید | 8 پست

من الان ۶ماه میشه عمل کردم و بینیم درسته از چنماه قبل کمی حالتش بهتر شده ولی خیلیییی بزرگهه واقعا منی که مشکلم فقط گوشتی بودن و فرم گرد نوک بینیم بودالان استخونای بینیمم از بالا پهنه و پایینش وپره هاشم عجیب بزرگ و بد فرمه واقعا دارم دیوونه میشم هیچ اعتماد بنفسی برام نمونده یه جوش هم زده بود رو نوک بینیم و گوشتی شده اصلاهنوزم هست 😭توروخدا تجربه ای دارین بگین الان عکسم میزارم

بینی گوشتی باید خیلی صبور تر باشی 

تا یک سال ونیم ممکنه ورم داشته باشی اما بعد اون بینی باریک‌میشه و جا میفته نگران نباش

هنوز جا نیفتاده بینیت جا بیفته هم کوچیک میشه و هم از حالت گوشتی خارج میشه

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
بینی گوشتی باید خیلی صبور تر باشی  تا یک سال ونیم ممکنه ورم داشته باشی اما بعد اون بینی باریک‌ ...

منم بینیم گوشتیه والان حدودا ۸ماهه که عمل کردم ولی هنوز نوگش خیلی بزرگه.واقعا کوچیکترمیشه هنوز؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بینیم گوشتیه والان حدودا ۸ماهه که عمل کردم ولی هنوز نوگش خیلی بزرگه.واقعا کوچیکترمیشه هنوز؟

اره بابا بینی گوشتی و باید بهش یک سال و نیم زمان بدی تا جابیفته هم کوچیکتر میشه هم جم و جور تر اصلا نگران نباشین

بینی استخونیم یکسال زمان میبره تا اوکی شه و جا بیفته

نوکشم ک اخرین مرحلس اخرین جایی ک ورمش میخوابه نوک بینیه

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
اره بابا بینی گوشتی و باید بهش یک سال و نیم زمان بدی تا جابیفته هم کوچیکتر میشه هم جم و جور تر اصلا ...

عزیزم شماهم بالای بینیتون منظورم استخوناشم پهن بود؟بعد پره ها هم جمع تر میشه؟