2789
عنوان

طلاق

170 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها شوهرم دست بزن داره معتاده از صب تاشب بیرونه ساعت ۵صبح میاد خونه میکشه تا ۱۱ ظهر بعدم نیخابه تا ۹شب

خسته شدم حتی روابط دوراز شرف انسانی هم ازم میخاد دوستان چکارکنم نمیتونم بابددهتی و شکاکیش کنار بیام ی بچه ی ۴ساله دارم  تروخدا راهنماییم کنید

قرلا دوسش داشتم الان ولی متنفرم ازش دوهفته یبار حمامم نمیره غسل واجب نمیکنه و همچنین خیلی عصبی و بداخلاقه بچه ها دارم میمیرم تواین زندگی

منم مثل توام با دو تا بچه 

فقط از خدا میخوام جونم رو بگیره 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

طلاق بگیر بزو کار کن روو مای خودت وایسا.الان با این شرایط ب چی امیدواری ک موندی.ک بچت بدبختر بشه؟

اتفاقا ارایشگرم گلم من از پس خودم برمیام ولی ی قضیه ای شد پای ابروم وسطه نمیتونم جداشم

خب کشک نیس پس بسوز و بساز،این همه ادم جداشدن چکارکردن ؟یا بمون و بساز و عادت کن به شرایط یاهک جداشو

نمیتونم دیگ تحملش کنم

حقیقتش من توگروه های دانشگاه خیلی با پسرا شوخی و خنده میکردم متوجه شد بیرونم کرد از خونه ب مادرو خواهراشو برادرشم گفت حتی از روابط زنوشوهریمونم بهشون گفت والله من باکسی نبودم ولی طوری کرد ک انگار دوس پسر دارم برای همین برگشتم ولی دیگ نمیتونم بهدا خستم کرده

من۱ماه بعد عروسی باردارشدم واقعا نمیفهمیدم و ۱۷سالمم بود اونموقع

اشتباه پشت اشتباه .ازدواج در سن و سالی که آمادگی لازم رو برای ازدواج نداشتی .و بعد هم بچه دار شدن . حالا دقیقا از طرح این موضوع دنبال چی هستی دلداری یا نظر منظقی؟

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
اتفاقا ارایشگرم گلم من از پس خودم برمیام ولی ی قضیه ای شد پای ابروم وسطه نمیتونم جداشم

بچه ت با این پدر همیشه سرش پایین خواهد بود

و خودت هم ده سال دیگه که جوونیت رفت میفهمی چقدر عمرت به باد رفته

کدوم شهری زنگ بزن کمپ بیان ببرنش ترکش بده

نمیتونم دیگ تحملش کنم حقیقتش من توگروه های دانشگاه خیلی با پسرا شوخی و خنده میکردم متوجه شد بیرونم ...

اون دیگه حرفی که نباید میزدو زد. راست و دروغش پای خودش.‌بنظرم اگه مریم مقدس باشی هم دیگه خونواده اش اون ظن رو بهت دارن. 

نمیشه که فقط به این دلیل بمونی که بخوای گمان اونارو درست کنی

امضامو بخون عزیزم

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱