2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم سوره طلاق هست که باید بنویسید و توی بالشی که میخوابید بزارید البته من سوره ش رو مطمئن نیستم میپرسم میام اینجا میگم من 10 یا 12 سال پیش گذاشتم عالیه باورتون نمیشه حتی برا نماز صبح
کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست.! انسان دیگری ست با دیدگاه دیگر، فقط همین...... اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام. به همین سادگی.....
اول وقت اگه ظهر و مغرب بخونی برا نماز صبح هم راحت پا میشی
من گناه می کنم و تو جورش را می کشی ... سندش ؟؟ طولانی شدن "غیبتت " … **اللهم عجل لولیک الفرج ** ^^^ خدای من زندگیم را به خودت گره بزن ،گره کور !
چرا گاهلی وقتی واجبه . تمام حرکات نماز باعث سلامتی میشه . حتی وضو . چه برسه به اثرات معنویش .
من گناه می کنم و تو جورش را می کشی ... سندش ؟؟ طولانی شدن "غیبتت " … **اللهم عجل لولیک الفرج ** ^^^ خدای من زندگیم را به خودت گره بزن ،گره کور !
سلام عزیزم, نماز ظهر و شب که اراده کنید خیلی راحته, نماز صبح یه کم سخت تره, من گاهی با صدای زنگ هم خواب میمونم, ولی حالا وقتی, میخوام گوشیم رو تنظیم کنم حتما بسم الله میگم و دعا میکنم و بیدار میشم خودم.
جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود***نیارزد آنکه دلی را زخود بیازاری.
سوره طلاق نیست سوره مزمل هست بچه منو ببخشید
کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست.! انسان دیگری ست با دیدگاه دیگر، فقط همین...... اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام. به همین سادگی.....