2777
2789
عنوان

با بی محلی جنسی همسرم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9618 بازدید | 238 پست
دکتر رفتیم فایده نداره دکتر این دفعه گفت باید راه های دبگه رو امتحان کنیم نمیدونم منظورش چی بود

طب سنتی هم مراجعه کنید خواستید لینک گروهش که سوال جواب هست بهتون بدم راهکار بگیرید حضوری هم می تونید برید ویزیتش رایگانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاوره رفتیم و مشاور گفت تو هیچ مشکلی نداری این خودش مشکل اخلاقی داره حتی من حاضرم بهم بگه دردش چیه ...

من بهتون میگم چشه ولی قبلش باید بدونید که نه شما میتونید درستش کنید نه وظیفه شماست. این مسئله در مردها یا ریشه جسمانی داره یعنی دلایل پزشکی که مطمئن باشید مرد به محض این که متوجه بشه خودش میره سراغ درمان حتی بدون این که به شما چیزی بگه. دلایل غیر پزشکی سردی جنسی این سه تا هستند و هیچ حالت چهارمی وجود نداره و هر سه هم غیرقابل درمان:

1-اعتیاد به فیلمهای ناجور و به دنبالش خود....(این اعتیاد از هرویین بدتر و غیرقابل درمانه چون فیلم هم نبینه اون صحنه ها در حافظه اش حک شدند)
2-همجنسگرایی

3.سابقه تجاوز در کودکی این هم از آسیبهای غیرقابل درمانه.

ببخشید که رک میگم ولی حالم ازت بهم خورد.... بوی متعفن مغز پوسیدت سایتو پر کرد. نادان مگه هر خری خی ...

مسخره تر اینکه اینطوری شروع کرده که سرد نیست چون خیانت کرده!!! اتفاقا مردهای سردمزاج یا کم توان جنسی خیلی بیشتر خیانت میکنند چون مشکل رو نمیپذیرند تصور میکنند طرف مقابل به اندازه کافی جذاب نیست و سعی دارند که افراد متنوعی رو امتحان کنند بلکه مشکلشون حل بشه.

اسی جان همسرت مشکل هورمونی داره

اگر دکتر نمیاد خودت برو با دکتر مشورت کن براش داروهای هورمونی مینویسن درست میشه وگرنه خیلی زود ... میشه و دیگه نمیشه کاری کردا

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

همینو بگو حرف منم همینه انگار من براش جذاب نیستم ولی میگه نه تو خیلیم جذابی همیشه توی خونه بهم توج ...

عین شوهر منه.فکرشون درگیر یکی دیگس.شوهر من که منو دوست نداره.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم