2777
2789

و اگ سوفالیک شه میره برا ۲فروردین...حالا من بیمه تامین اجتماعی دارم و بیمه تکمیلی کوثر

دکترم برام نوبت زده تو بیمارستان شهید چمران

خواستم بدونم با این بیمه اگ سز اورژانسی بشم چقد میشه؟

واگ طبیعی زایمان کنم چقد میشه؟

توروخدا اگ کسی میدونه بگه لطفا هوف. هزارتا قسط داریم میخوام بدونم باید چقد کنار بزارم زایمانمم نزدیکه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو بیمارستان دولتی یا تأمین اجتماعی مثل میلاد  بعدش مگه بیمه مکمل نداری خب پس میده پولتو دیگه ...

خب چمران مگه دولتی نیست؟؟؟میلاد میگن از قبل باید پرونده داشته باشی ولی من ندارم نمیدونم باید چیکار کنم

برو بیمارستان دولتی یا تأمین اجتماعی مثل میلاد  بعدش مگه بیمه مکمل نداری خب پس میده پولتو دیگه ...

ببخشید من بیمه تکمیلی کوثر دارم ینی هزینه ای بگیرع ازم میتونم از بینه پس بگیرم؟

خب چمران مگه دولتی نیست؟؟؟میلاد میگن از قبل باید پرونده داشته باشی ولی من ندارم نمیدونم باید چیکار ک ...

نمیدونم والا چمران نرفتم .ولی بیمارستان دولتی تو تهران پره که، همشم با تامین اجتماعی قرار داد داره . 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
ببخشید من بیمه تکمیلی کوثر دارم ینی هزینه ای بگیرع ازم میتونم از بینه پس بگیرم؟

نمیدونم خبر ندارم باید از بیمه بپرسی .زنگ‌ بزن یا برو تو سایتش ببین با چه بیمارستان های قراداد داره و تا چه سقفی از مبلغ رو بهت پس میده

نمیدونم والا چمران نرفتم .ولی بیمارستان دولتی تو تهران پره که، همشم با تامین اجتماعی قرار داد داره . ...

اخه میگن باید از اول بارداری پرونده داشته باشی...نمیدونم این حرف صحت داره یان

ببخشید بیمارستانهای دولتی دیگه چیا هستن میشع بگین 

زیاد هست.کدوم سمت تهرانی؟ شریعتی . رسول اکرم.  ضیاییان . فیروزگر .امام حسین .محب کوثر . مصطفی خمینی. اقبال و....