2821
2789
عنوان

کیست ادنوما

2344 بازدید | 20 پست

من یه کیست یونی لوکولار دارم که ظاهرا کیست  ساده است که در درجه اول به نفع ادنوماست کسی از این نوع کیست اطلاعاتی داره به من لکه خدا خیرتون بده 

من خیلی نگرانم   

دو سال هست موندگاره 

نزدیک سن یایسگی هم هستم 

کسی این نوع کیستو داشته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم اول اسفند لاپاراسکوپی کردم

یه دکتر میگه برس داره با رحمت بده پاتولوژی یه دکتر هم میگه اصلا نیازی به پیگیری هم تی این یه کیست ساده هست و نیاز به هیچ دخالتی نداره 

منم نمیدونم چه مار کنم به خدا گیج شدم 

آزمایش بردن برا پاتولوژی ؟ چی بود ؟ دقیقا همین نوع بود ؟ سایزش چند بود ؟ اگه میتونی جواب بده خدا خیر ...

توی سونو و ام ار ای میگفتن گرفتگی لوله و کیست اندومتریوز اما بعد که در اوردن فرستادن پاتولوژی گفتن ادنوما برای من نزدیک ۸ سانت بود گفتن بالای ۵ سانت بشه و نزدیک ده سال بود داشتمش قبل از اونم یه بار سال ۹۳ عمل کردم دراوردمش

توی سونو و ام ار ای میگفتن گرفتگی لوله و کیست اندومتریوز اما بعد که در اوردن فرستادن پاتولوژی گفتن ا ...

چند سالتونه ؟ یعنی یه بار بوده جراحی کردید دو باره در اومده ؟ هر دو بار هم یه نوع بوده ؟ 

چند سالتونه ؟ یعنی یه بار بوده جراحی کردید دو باره در اومده ؟ هر دو بار هم یه نوع بوده ؟  

اگه بزرگ‌نشهه نیاز نی خارج بشع ؟ 

الان حالتون چطوره ؟ عمل سختی بود ؟ ادنوما خوش خیمه ؟ امکان داره بدخیم هم باشه ؟ فقط به خاطر بزرگی خارج شد یا به خاطر این که ممکنه بدخیم باشه ؟ 

۲۹ سالمه

سری اول کیست ساده بود ۵ سانت بود درمان نمیشد و از بین نمیرفت

این سری هم پست قبلی توضیح دادم

اگه بزرگ‌نشهه نیاز نی خارج بشع ؟  الان حالتون چطوره ؟ عمل سختی بود ؟ ادنوما خوش خیمه ؟ امکا ...

دستت درد نکنه این سوالمو جواب بده اگه میشه ؟ خدا خیرت بده ؟ 

۲۹ سالمه سری اول کیست ساده بود ۵ سانت بود درمان نمیشد و از بین نمیرفت این سری هم پست قبلی توضیح دا ...

سوال بالا رو هم جواب بده اگه براتون مقدوره خدا خیرت بده ؟ 

اگه بزرگ‌نشهه نیاز نی خارج بشع ؟  الان حالتون چطوره ؟ عمل سختی بود ؟ ادنوما خوش خیمه ؟ امکا ...

یه سری ازمایش واسه بدخیمی ازتون قبل از عمل میگیرن و اگه بزرگ نشه نساز به عمل نداره که بعیده ادنکما بزرگ نشه این کیست بزرگ میشه و یه نوع تومور خوش خیم

عملش لاپاراسکوپی بود رانت بود فقط باید پیش دکتری بری که تجربه زیادی توی لاپاراسکوپی داشته باشه

یه سری ازمایش واسه بدخیمی ازتون قبل از عمل میگیرن و اگه بزرگ نشه نساز به عمل نداره که بعیده ادنکما ب ...

مال من دو سال موندگاره و فقط ۳ سانته بزرگ نشده 

البته این سری هنوز سونو نرفتم 

شما دفع لخته و خونریزی با درد و لکه بینی هم داشتید 

من نزدیک سن یایسگیم و خونریزیم هم با درد و لکه بینی و لختکیه 

نمیدونم برا کیسته یا این کیست 

شما  خونریزی‌تون به چه شکل بود ؟ 

ممنونم دوست عزیز لطف کردید ممنون از راهنماییتون 🙏انشالا همیشه سلامت و تندرست باشید و هیچ وقت ناراحت ...

یه سوال دیگه هم داشتم ببخشید  کیست شما ظاهرش چه شکلی بود سپتا و ندول و اینارو هم داشت ؟  

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز