۱۶ سالم بود فکر کنم ۱۷_۱۸ فروردین بود ۸ صبح داشتم میرفتم خونه دوستم (مامان باباش صبح زود میرفتن سره کار)منم داشتم مبرفتم با هم تا عصرش درس بخونیم .بعد صبح هوا سرررررد بود و بارون شدیدددد میومد قشنگ داشت سیل میشد.(اون سال یادمه کلا خیلی سرد بود)منم حاضر نبودم سرمارو تحمل کنم پالتو و بوت پوشیدم رفتم خونه دوستم .عصر میخواستم بیام از بالکن نگاه کردم دیدم انگار نه انگار که صبح طوفان بود. هوا گررررررم شده افتاب داااغ داره میکوبه ملت با تیشرت و بچه ها با تاپ و..بیرونن😂.دیگه شرمم میومد با پالتو و بوت بیام بیرون😐😂زنگ زدم ب مامانم برام مانتو و کفش بیاره نگو از خواب پریده بود عصبانی شد گفت برو بابا اه بعد قطع کرد(بعدا گفت انقدر خوابم میومد اصلا نفهمیدم چی گفتم😂).پسرای محل هم همشون اون دور و ور بودن اکثرا. برام مثل مرگ بود بخوام اونجوری بیام بیرون .فکر کن هوا مثل تابستون گرم و افتابی ولی یه نفر اون وسط انگار از قطب شمال اومده😂.اخر سر دوستم ی کفش داد بهم گفت اینو بپوش حداقل با بوت نرو .مانتو هاش هم برام خیلیییی گشاد بودن میپوشیدم بدتر سوژه میشدم😂با همون پالتو راه افتادم از بالای کوچه اومدم ک خلوت تر باشه اون اطراف ولی از شانس 💩افتضاح شلوغ بود😂منم از یع طرف از شدت گرما عرق میریختم از یه طرف از شدت خجالت😂😂سرمو عین شتر انداختم پایین کسی نشناستم تند تند اومدم رسیدم خونمون😅
تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️ من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
(✿ ♡‿♡)Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم میباشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمیزنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp(✿ ♡‿♡)همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف میره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍
منم 16 سالم بود میرفتم باشگاه یه روز باشگاه رو پیچوندم با دوستم رفتم بازار هوا خوبه خوب بود یهو یه بارونه شدیدی گرفت اصلا نمیشد راه بری تو اون بارون همه رفتن تو یه فروشگاه ماهم رفتیم هرچی وایستادیم بند نمیومد میرفتی بیرون آب میبردت اینجوری شده بود بعد من داشت دیرم میشد مامان بابامم زنگ زدن میایم دنبالت چون بارونیه من استرس گرفتم چجوری برسیم باشگاه مامان بابام میفهمن زنگ زدیم دوست پسر دوستم اومد بردمون خونه مامانمم رفته در باشگاه خداروشکر گفتن رفته نگفتن نیومده حواسشون نبوده😂😂
😂😂 حالا اگه الان بود مهم نبود همون مانتو گشاد دوستتو میپوشیدی مُدم هس😁
دقیقااااا😂الان لباسای مامانمو میپوشم تو تنم لش و گشاد میمونه😂😂😂مامانم میگه گشاده برات میگم نه مده😂😂
تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️ من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
منم 16 سالم بود میرفتم باشگاه یه روز باشگاه رو پیچوندم با دوستم رفتم بازار هوا خوبه خوب بود یه ...
وایییی شانسسسسس😍😂😂من یه تجربه مشابه دارم ولی من لو رفتم و به چوخ رفتم😂😂😂
برای ما برعکسش پیش اومده با تاپو تیشرت رفتیم بیرون یهو چنان بارانو سیل راه گرفته که نگم براتون
برا منم شده .یه بار هوا معمولی بود رفتیم بیرون با دوستم .بعد یهو بارون گرفت طوفان شد خییییس خالی شدیم .مانتومم رنگش روشن و نخی از زیرم هیچی نپوشیده بودم فقط لباس زیر بود.دیگه خودت حساب کن چه وضعی شد😂