2777
2789
عنوان

غمگینم

176 بازدید | 36 پست

راهی برام نمومده خسته ام روزگار💔😭

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

:/

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
چرا چی شده ک نا امید شدی

زندگی خستم کرده 

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
خدا دلتو شاد کنه دوست عزیز  ان شاالله مشکلاتت سهل بشنو هیچوقت ناامید نشو چون هیچکس بی مشکل نیس ...

6ماه دارم صورتم با سیلی سرخ میکنم💔😭😭

صبح که بیدار میشم میدونم دیگه برنمیگرده۔

ظهر که میشه هم میدونم دیگه بر نمیگرده

شب موقع خواب هم میدونم دیگه بر نمیگرده

اما

اما

باهمه اینها باز دلتنگی داره امونم رو میبره۔

اخه مگه مردن به این راحتیه۔

هنوز بعد سه ماه باورم نشده و دلتنگم براش و محتاج دستهای گرمش روی شونه هام هستم

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
6ماه دارم صورتم با سیلی سرخ میکنم💔😭😭

اراه تو قوی کن ،هر مشکلی بلاخره راه حلی داره و با گرفتن مشورت حلش کن 

ببین همه ما به این صورت زندگی کردیم با مشکلات،سختی ها 

باید زندگی کرد و صبور باشیم 

صبح که بیدار میشم میدونم دیگه برنمیگرده۔ ظهر که میشه هم میدونم دیگه بر نمیگرده شب موقع خواب هم مید ...

با پوست و استخونم میفهمم چی میگی😥🙂

بهش محل نده

نمیشه دیگ😬