2777
2789

من داییم ویولون میزنه😅😂

با من سرد نباشید میرم کاپشن میپوشم ضایع میشید😂😌 این دنیا ارزش نداره ؛ خودتو اذیت نکن ؛ بقیه رو اذیت کن 😀🙂 من مثل روانشناسا به دوستام انگیزه میدم و خودم مثل روانیا عمل میکنم 😶                         اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیادقطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله😖😩                  ‏وقتي با هندزفري آهنگ گوش ميدم:10% آهنگ گوش ميدم ؛ 90% فكر ميكنم كسي داره صدام ميكنه:///        فارسی خیلی زبان جالبیه ها،سکوت علامت رضاست،جواب ابلهان هم خاموشیست با این وجود سکوت سر شار از ناگفته هاست🤣🙃    یه فرشته هم هس ب اسم 'بیلاخیل👍 مسئول رسیدگی به آرزوهای منه:|😹 داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت 'آره خوب بلدم قدم بزنم' اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنتور دارم ولی کلاس نمیرم تنبلی میکنم

دو سال پیش روز زن شوهرم برام خرید هنوز نرفتم کلاس😂😂😂

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
دارم میزدم الان نه نصفه رفتم کلاسشو

من ۴ساله میزنم استادم دیگه شهرمون نمی یاداصلاتوخونه نمیتونم انصافاشهریه هاخیلی رفته بالاماهی۵۰۰برا۴جلسه نیم ساعته

داداشم سنتور میزنه 

یادم نی چقدر رفت کلاس 

خودم دف میزنم ولی هنوز نمیتونم حفظی بزنم از روی نت خیلی کم حافظه م 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
من ۴ساله میزنم استادم دیگه شهرمون نمی یاداصلاتوخونه نمیتونم انصافاشهریه هاخیلی رفته بالاماهی۵۰۰برا۴ج ...

بعد چهارسال استاد نمیخواد دیگه پسر من یک ساله می‌ره غیر تدریسای استادش آهنگ دیگه م جدا میزنه تازه یک ساله می‌ره و کامل بلد نیست هنوز

چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص❤️🌺
داداشم سنتور میزنه  یادم نی چقدر رفت کلاس  خودم دف میزنم ولی هنوز نمیتونم حفظی بزنم از ر ...

من میتونم درحدمتوسط بزنم ۳تاکتابوهمشوحفظم ولی دوس دارم دستگاه بزنم میخواستم سی قطعه بزنم که استادرفت

من میتونم درحدمتوسط بزنم ۳تاکتابوهمشوحفظم ولی دوس دارم دستگاه بزنم میخواستم سی قطعه بزنم که استادرفت

آموزش آنلاین بگیر خواهر من با آموزش آنلاین گیتار میزنه

چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص❤️🌺
بعد چهارسال استاد نمیخواد دیگه پسر من یک ساله می‌ره غیر تدریسای استادش آهنگ دیگه م جدا میزنم تازه یک ...

ای باباده سالم بری کمه اون قطعات ساده آخه تودوماهم میتونی بزنی من میگم بداهه نوازی انجام بدی بادستات روسنتوربرقصی ریزبزنی مثل مخمل 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز