2777
2789
عنوان

بهش میگی یا نمیگی

116 بازدید | 13 پست

بچها اگه متوجه بشید چند نفر پنهونی و پشت سرت دارن برات دسیسه چینی و حیله گری میکنن و تو بفهمی  

به روشون میاری و میفهمونی بهشون که خبر داری پشت سرت چی میگذره وشستشوشون میدید حسابی یا تحمل می‌کنی و خودتو میزنی به اون راه که انگار نفهمیدی 

حس میکنم اگه به رو میارم بلانصبت فکر میکنن احمقم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چ لطمه ای  بیشتر میگی؟ من اکثر وقتا ساکتم واکنشی نشون نمیدم و سعی کردم برام مهم نباشه .. ...

مثلا ببینی دارن ابروتو میبرن و تهمت و غیبت پشتت پخش میکنن خدایی نکرده اون موقع هم جایز نیست واکنشی نشون داد؟

مثلا ببینی دارن ابروتو میبرن و تهمت و غیبت پشتت پخش میکنن خدایی نکرده اون موقع هم جایز نیست واکنشی ن ...

من زمانی واکنش نشون میدم که طرف بیاد بگه اینکارو تو انجام دادی یا در موردت اینو شنیدیم 

اونوقت واسشون توضیح میدم بدون پرخاشگری 

من زمانی واکنش نشون میدم که طرف بیاد بگه اینکارو تو انجام دادی یا در موردت اینو شنیدیم  اونوقت ...

منم اهل پرخاشگری نیستم کلا با منطق و آروم حرفامو میزنم اما کلا عادت دارم نمیتونم چیزی تو دلم بمونه خفه میشم

منم اهل پرخاشگری نیستم کلا با منطق و آروم حرفامو میزنم اما کلا عادت دارم نمیتونم چیزی تو دلم بمونه خ ...

من‌قبلا اینطوری بودم اتفاقا پرخاشگری میکردم😜 نمیتونستم آروم بگیرم 

اما خیلی تمرین کردم الان برام مهم نیست چون آرامش نیاز دارم ...یه پیامکایی دارم حتی بم تهمت زدن علنا ..فقط خندیدم و طرف بیشتر عصبی شد

عزیزم کسی ک اینکارو میکنه از حسادتشه و کلی نقشه ریخته ک تو تهش بفهمی و اذیت شی حالا اگر تو خودتو بزنی به متوجه نشدن بنظر خودت خوشحال میشن یا چون تیرشوت ب سنگ خورده ناراحت میشن؟ 

معلومه ک اگ برشون نیاری بیشتر میسوزن و بیشتر زور میزنن و بیشتر اتیش میگیرن اینهمه وقت گذاشتن براب ناراحت کردنت تهشم فک کنن نفهمیدی🤣🤣 پس ب روشون نیار اصلا

عزیزم کسی ک اینکارو میکنه از حسادتشه و کلی نقشه ریخته ک تو تهش بفهمی و اذیت شی حالا اگر تو خودتو بزن ...

راستش این حرفت و حرفی که نسرین زد خیلی منو به فکر برده میبینم راست میگین سکوت بیشتر عصبی می‌کنه اونارو پس کاری میکنم تیرشون به سنگ بخوره مرسی ازت