2777
2789
عنوان

نظر سنجی کیپاپ

206 بازدید | 12 پست

خودم elf_army هستم. بایسم توی سوجو دونگهه و گاهی ریووک. توی بنگتن شوگا. با اهنگ heart

beat از 2pm فن کیپاپ شدم. ( از نسل دوم و سوم)

فن کدومی؟ بایست کیه؟ با چه اهنگی فن کیپاپ شدی و از چه گروهی؟

.....

گزینه ۵ ام نداشت اینجا میزارم: فانی مومنت و شخصیت های جالب

تعداد رای : 9
نظرسنجی
قیافه ها و میکاپ و لباسها
2
22%
رقص و ریتم آهنگ ها
3
33%
کنسرت ها و برنامه ها
1
11%
لیریک و معنی آهنگ ها
3
33%
🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

BTS  هر هفتا رو بسیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااار عاشقم من  اما  ته و کوک ...

و در ادامه راجع به نظر سنجیت  ازونجایی که من آرمی هستم و بنگتن همه ی گزینه هاتو شامل میشه  گزینه ی همه ی موارد رو انتخاب میکنم 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...

با اهنگ  IDOL ارمی شدم

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

عزیزم من اون زمان ک با کیپاپ اشنا شدم تو ایران هیچکی نمیشناخت.

دو سه تا گروه بیشتر نبودن. ک من از super junior خوشم میومد. 

بخاطر فرهنگ و آهنگاشون زبانشونم یاد گرفتم..

یادش بخیرررر.. ..

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
عزیزم من اون زمان ک با کیپاپ اشنا شدم تو ایران هیچکی نمیشناخت. دو سه تا گروه بیشتر نبودن. ک من از s ...

منم بخاطر سوپر جونیور کره ای یاد گرفتم. چه سالی آشنا شدی؟

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃
منم بخاطر سوپر جونیور کره ای یاد گرفتم. چه سالی آشنا شدی؟

سال ۸۹ بود فک کنم. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
من ۹۱. اون موقع ss501 و tvxq بودن. 😭😭

اره اونام یادمهههه 🥰

ولی الان دیگه هیچکدومو نمیشناسم. بنظر خودم خیلی خز شدن.

وقتم ندارم گوش کنم. پیر شدم 🤧😁