2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

327 بازدید | 23 پست

بچه ها امروز صبح بی بی چکم مثبت بود 

بعد اون چند ماه که دارو خوردم و نشد این ماه نخوردم و گفتم دیگه نمیخوام فعلا تا سال دیگه 

تابستون یکم لاغر بشم و .‌....

امروز در کمال ناباوری بعد ۵ روز تاخیر بی بی چک گذاشنم سریع خط دوم افتاد اونم پر رنگ 

باورم نمیشه

الان رفتم آزمایش دادم دعا کنید واقعا حامله باشم تا ساعت ۴ جوابم میاد

میدونم پرروام اما دوست دارم با وجود تنبلی تخمدان همین  ماه اول باردار بشم.😊 ماه اول با وجود خوردن لتروزول اما باردار نشدم. تا ببینی چی پیش میاد 🥲 ماه دوم کلومید خوردم و آمپول زدم.این ماه هم باردار نشدم.قرص دو فامد خوردم حداقل تاخیر الکی نداشتم.ماه سوم روزی ۳ تا کلومیفن و ۲ تا لتروزول.حدودا روز اقدام میشه روز مادر امیدوارم منم مادر بشم. 😭 فولیکول ۱۳ داشتم hmg و hcg  زدم بعد از دو روز لکه بینی با یه عالمه بی بی چک منفی این ماه هم باردار نشدم . دوست داشتم روز پدر حداقل باردار باشم . تا سال دیگه اقدام نمیکنم 🥰🥰خدایا شکرت این ماه بدون هیچ دارویی وقنی اصلا انتظارش را نداشتم فقط به خواسته خودت باردار شدم. ممنون از عیدی شب نیمه شعبان

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دعا میکنم خوشحال برگردی خونه و این چهتر ساعت انتظار شیرین باشه بعدش برات 

میشه منم دعا کنید رفتم سنو بگه بجه ات سالمه و پسر یه دختر دارم همش میگه مامان داداشه نی نی 

مبارکههه

عکس بی بی یزار 

اتشالله خدا برا همع منتظرا قسمت کنه🤩

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین