2821
2789

هیچ حریم شخصی‌ای واسه شوهرت قائل نیستی نه؟

متاسفانه به دیابت مبتلا شدم. اگه کسی رو سراغ دارین که دیابت داشته و تا آخر عمرش بدون عوارض زندگی کرده، بهم بگید. دلگرمم میکنه. آخه من خیلی میترسم چشمامو از دست بدم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچ حریم شخصی‌ای واسه شوهرت قائل نیستی نه؟

ایووووول خوشم اومد

دقیقاراست گفتی اصلاخوشم نیومدازکارش

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   
ایووووول خوشم اومد دقیقاراست گفتی اصلاخوشم نیومدازکارش

فکر کن عکسِ لختِ شوهرشو بدون اجازه‌ش گذاشته. ما باید لذت ببریم الان؟

متاسفانه به دیابت مبتلا شدم. اگه کسی رو سراغ دارین که دیابت داشته و تا آخر عمرش بدون عوارض زندگی کرده، بهم بگید. دلگرمم میکنه. آخه من خیلی میترسم چشمامو از دست بدم.

احساس میکنم شما نکیر منکر هستین

نه متأسفانه دنیای بلاگری خیلی افتضاح شده. البته تو ایران.

فکر کن عکسِ لختِ شوهرشو بدون اجازه‌ش گذاشته. ما باید لذت ببریم الان؟

😱😱😱😱

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   
نه متأسفانه دنیای بلاگری خیلی افتضاح شده. البته تو ایران.

عزیزم بحث نکن باهاش بزارخوش باشه ودنبال کننده جمع کنه ولش کن

2790
2823
2791
2779
2792